|
||
| Ya o Özcan Deniz olmasa daha güzel olucakmış ta... | ||
|
||
| ''İKİ RENK''programından Belki Bir Gün Özlersin |
||
|
||
| ''İKİ RENK'' programından Yalan |
||
|
||
| şarkı sözlerinin kalitesiz olduğunu düşünüyorum |
||
|
||
| onun şarkı sözleri mi??? emre aydın'ın??? emin misin?? bence düşünmelisin ve dinemelisin (şiddetle tavsiye edilir!!!!!) seni seviyorum emre aydın!! |
||
|
||
| klip çok geç ve yanlış parçaya geldi bence..herkes bu şarkıya aşık ve amatörce yapılmış bir sürü klibi var..ve artık sıkmış durumda..bu kez anladıma gelebilirdi.. | ||
|
||
| bence hareket vaktine gelmeliydi... | ||
|
||
şarkıları güzel sesi güzel 8)sözler güzel klipler güzel de artık yeni albüm gelmeli bence emreaydın romantik roker
|
||
|
||
şarkıları güzel eVet haklsın artık sarkılarından baygınlık geliyor
sesi güzel 8)sözler güzel klipler güzel de artık yeni albüm gelmeli bence emreaydın romantik roker ![]() |
||
|
||
| ayy evet şarkıları baydı artık.6 caddeden beri dinliyorum cidden baydııı.. yeni albüm gelmeli bir an önce.. klibi çok beğendim şarkıyı da çok seviyorum.ama zaten acayip depresif bir şarkı bir de bu klibi izleyince insan kendini kaybediyor
|
||
|
||
| dayan yalnızlıgıma tapan bünye=) bence bu klip en güzel klip oldu=) |
||
|
||
| manyağıyım ses çok etkileyici my number one emre | ||
|
||
| katılıyorum sana ses harika herşey süper yaa | ||
|
||
| sesiyle,bakışıyla,gözleriyle,duruşuyla,içimi ısıtan gülüşüyle,mütevaziliğiyle o bir numara süper biri.bayılıyorum ona.o güzel sesiyle herşeyiyle benim bir tanecik abim.her zman onunlayım.o güzel sesini her gün dinlemeden yapamıyorum.artık hayatımın vazgeçilmezi oldu.inşallah bizleri bıakmaz asla hep böyle kalır hiç değişmez bizleri o güzel sesinden mahrum etmez.+emreaydin.org+ | ||
|
||
bergama konserinde az kalsın hayranları parçalıyordu .
|
||