|
||
| sesiyle,bakışıyla,gözleriyle,duruşuyla,içimi ısıtan gülüşüyle,mütevaziliğiyle o bir numara süper biri.bayılıyorum ona.o güzel sesiyle herşeyiyle benim bir tanecik abim.her zman onunlayım.o güzel sesini her gün dinlemeden yapamıyorum.artık hayatımın vazgeçilmezi oldu.inşallah bizleri bıakmaz asla hep böyle kalır hiç değişmez bizleri o güzel sesinden mahrum etmez.+emreaydin.org+ | ||
|
||
bergama konserinde az kalsın hayranları parçalıyordu .
|
||
|
||
en sevdiğim hayran tipi adana konserinde de parçalama girişimlerinde bulunulmuş arkadaşlardan aldığım duyumlara göre ![]() yeni albüm gelsin diyorum artık ya..baydı beni |
||
|
||
en sevdiğim hayran tipi yeni albüm için demo kaydetmeye falan başlamış da manga ile aynı stüdyoyu kullanıyorlarmış "onların çıkmasını bekliyorum" demiş ayrıca yeni albümün konsepti de efkarlı olmakla ilgili olacakmış ama korkuyormuş bu sefer de efkarlı mısın derler diye adana konserinde de parçalama girişimlerinde bulunulmuş arkadaşlardan aldığım duyumlara göre ![]() yeni albüm gelsin diyorum artık ya..baydı beni ![]() kaynak marie claire idi galiba derginin adı |
||
|
||
hmm haber için çok sağol..cidden çıksın bir an önce albüm..yoksa bir daha emre aydın dinleyebileceğimi sanmıyorum ![]() efkarlı haa merak ettim
|
||
|
||
| hayret belki bir gün özlersin şebnem dönmezsiz bir klip olmuş | ||
|
||
| zaten demişti şebnemin oynadığı karakterin hikayesi bitti burada diye(git'in çekimlerinde) şebnemi görmek isterdim doğrusu..seviyorum kadını ya ayrıca kliplere çok yakışıyordu..neyse bu klip de çok güzel olmuş amaaaaaaaaa yeni albüm yeni albüm...
|
||
|
||
| belki bir gün özlersin on numara bi şarkı ya. bu adamı o şarkıyla sevdim. şarkı sözlerini güzel yazıyo. müziğini de ilertir heralde zamanla | ||
|
||
yeni imajini pek beğenmedim kendilerinin. artık yeni albüm çıkarması lazım. eski şarkılardan bıkkınlık geldi. emre aydın'nın en sevdiği grup placebo'ymuş. ![]() Vay placebo 2006 yazında fatih arkadaşımla çok fena emre aydına kaptırmıştık kendimizi..git şarkısından başka müzik çalmıyordu pc'de Unut Gittigin Bir Yerde tavsiye ederim..çok hoş. |
||
|
||
ben albümü bu hafta komple baştan sona dinledim 50 kere..efkarlandım ya
|
||
|
||
son klibi de gayet güzel olmuş emre aydın ın.farklı bir çalışma olmuş
|
||
|
||
| http://www.youtube.com/watch?v=euaZNYnWd7A kitap olayına çok üzüldüm
|
||
|
||
| emre aydını artık sevmiyorum sıktı artık beni | ||
|
||
bi de "ölşem ölşem" diyor bak arkadas engelin farkına varmış. ![]() ya sarkıları süper miş:D işte tutulan popüler konular ya giden sevgiliye yazcan yada gelen bu git geller arasında sıkışıp kalcan falan farklı deilsen git siyah giyin mor konvers al gözlerinin altına yarım kilo boya sür öle gel diyen bi adam gercekten süper ötesi tiki bi insan lütfen emre aydın milliyetcisi olan arkadslar ya sev ya terk et diyip beni taşlamasınlar saygılar:D adamı yerdin durdun burada..tikiymiş falan ya sev ya terk et gibi bişey demiycem ama bu kadar da takılmaz ki bir adama çok şaşırdım valla.. -Sana yönelik iki büyük eleştiri var… ‘S’ ve ‘ş’leri telaffuzum… -Biri o, diğeri de gırtlak ve tavır itibarı ile Teoman’la benzerliğin. Bunu kabul etmiyorum. Bence, mesela Feridun Düzağaç’a daha çok benziyorum. Kimse bunu söylemiyor. Söz ve müziğini kendisi yazması yönüyle Teoman benzerliğini kabul edebilirim. ‘Ş’leri telaffuzumla ilgili de kayıtta hataları telafi etme taraftarıyım her zaman. Konsere geldiklerinde “A, bu adam ‘ş’yi, ‘s’yi söyleyemiyor.” diyeceklerine şimdiden görsünler. Bunun için artikülâsyon kursuna gitmem gerek. Ama ben şikâyetçi değilim. Ben bu ülkede yerli ve artikülâsyon problemi olan beş büyük sanatçı sayabilirim. |
||
|
||
| Emre Aydın 1. Müzisyen olmasaymış, edebiyatçı olurmuş. 2. En uzun ilişkisi 3 sene sürmüş. 3. Yeni bir ortama girdiği zamanlarda hemen adapte olamayanlardan.. Çekingen bir yapısı var. 4. "Biraz melankolik, biraz dağınık, biraz da gerçekçiyim" diyor. 5. Hayattaki en büyük korkularından biri, yanlış anlaşılmak. 6. Emre'ye göre, aşk acıtır ve mutlu aşk yoktur. 7. Köpekleri ve atları çok seviyor. Köpeği yok, ama ata binmekten büyük keyif alıyor. 8. Şu ana kadar izlediği filmler içinde en etkilendiği Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak. 9. En beğendiği yerli kadın sesi Özlem Tekin. 10. "En büyük zevkim şiir okumaktır" diyor. En sevdiği şairler Edip Cansever, Cemal Süreyya ve Turgut Uyar! emre aydın hakkında. |
||