|
||
seside yorumuda çok güzel özellikle bi şiiri vardı ''ölür müydün sanki sevsen beni'' die . bittim o şiire ya çok ii bi yorumcu Evet bnde katılıorm o şiiir harika bişeydi...Ayrıca belki bi gün özlersin de öle...
|
||
|
||
| www.emreaydin.org sitesini takip etmeye devam edin Gün sayıyoruz artık. Albüm ha çıktı ha çıkacak=) |
||
|
||
evet çok az kaldı albümün çıkmasına. sürekli bakıyorum siteye, nuwanda'nın "Afili Yalnızlık çıktı!" şeklindeki yazısını bekliyorum
|
||
|
||
Bende o emri bekliyorum
|
||
|
||
| bende dinledim yeni şarkısı çok güzel hatta şu anda da dinliyorum herkes siteye girip dinlesin bence klibini de izleriz inş. yakında albüm ne zaman çıkıyormuş bilgisi olan var mı??? | ||
|
||
| Valla bugün yarın çıkar diyolar ama ben de bişi bilmiyormm açıkcası w kullanmamaya özen gösterelim.. |
||
|
||
| albüm, bir değişiklik olmazsa çıkacak bu ay içersinde. bence sürpriz gibi bir şey olacak, siteye bi bakacaz o da ne albüm çıkmış.. ![]() |
||
|
||
| çıksın artık ya gına geldi çok merak ediyorum diğer şarkılarını ..... | ||
|
||
çıksın artık ya gına geldi çok merak ediyorum diğer şarkılarını ..... evet yaa bende...Türkçe'de "w" şeklinde bir harf yok! |
||
|
||
| www.emreaydin.org un girişinde bir süpriz var... | ||
|
||
www.emreaydin.org un girişinde bir süpriz var... evet biraz önce sitede gördüm gercekten cok güzel bi süpriz
|
||
|
||
| abi süper bi adam valla.'Bin Bıçak var sırtımda Biniyle de adaşsın...' yeterli değil mi??? | ||
|
||
| Emre Aydın`ın beklenen albümünün ilk videosu Afili Yalnızlık ,22 Eylül itibariyle Kral Tv ekranlarında gösterime giriyor!! Ünlü oyuncu Şebnem Dönmez’in kendi kendisine aşık bir kadını canlandırdığı video, Amerika’da bir çok ünlü grubun klibinde ve reklam çalışmalarında görüntü yönetmeni ve yönetmen olarak imzası bulunan “Yon Thomas” tarafından çekildi İzlemek için: http://www.youtube.com/watch?v=bwOmFnelbIk |
||
|
||
seyrettim ve çok beğendim Müzik de çok kaliteli
|
||
|
||
| seyrettim seyretmem mi görünce bir çığlık attım zaten sonunda diye |
||