|
||
| Emre Aydın 1. Müzisyen olmasaymış, edebiyatçı olurmuş. 2. En uzun ilişkisi 3 sene sürmüş. 3. Yeni bir ortama girdiği zamanlarda hemen adapte olamayanlardan.. Çekingen bir yapısı var. 4. "Biraz melankolik, biraz dağınık, biraz da gerçekçiyim" diyor. 5. Hayattaki en büyük korkularından biri, yanlış anlaşılmak. 6. Emre'ye göre, aşk acıtır ve mutlu aşk yoktur. 7. Köpekleri ve atları çok seviyor. Köpeği yok, ama ata binmekten büyük keyif alıyor. 8. Şu ana kadar izlediği filmler içinde en etkilendiği Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak. 9. En beğendiği yerli kadın sesi Özlem Tekin. 10. "En büyük zevkim şiir okumaktır" diyor. En sevdiği şairler Edip Cansever, Cemal Süreyya ve Turgut Uyar! emre aydın hakkında. |
||
|
||
| belki sıktı bir çok kişiyi... ama yazdıklarıyla anlattıkları öyle güzel ki asla beni sıkmayacak bu adam. |
||
|
||
bende severim emre'yi. en sevdiğim şarkısıda bu kez anladım
|
||
|
||
türkiyede pentegram ,mor ve ötesi , emre aydın , hayko qibi adam blmak zor yalansa sölein
|
||
|
||
| emre aydın bulunabilir.ben nadir bir ses olduğunu düşünmüyorum. | ||
|
||
| müthis bir söz yazari bence sesinede hayranim aslinda cok severim ya bitanedir o benim gözümde (solo sanatcilar arasinda türkiyede 1 numara) | ||
|
||
bu adam yüzünden ''karpuz kabuğundan gemiler yapmak'' filmini çok merak ettim ve izledim..ama hiç sevmedim ..ama edip cansever tüm şiirlerini alıp okudum güzeldi .. |
||
|
||
müthis bir söz yazari bence sesinede hayranim aslinda cok severim ya bitanedir o benim gözümde (solo sanatcilar arasinda türkiyede 1 numara) evet bencede
|
||
|
||
| valla severek dinliyorum emreyi. | ||
|
||
bu adam yüzünden ''karpuz kabuğundan gemiler yapmak'' filmini çok merak ettim ve izledim..ama hiç sevmedim o zaman sana emre aydın'ın sevdiği -benim de çok sevdiğim- başka bir film söyleyeyim "eternal sunshine of the spotless mind/sil baştan" çok güzl filmdir konuyla alakası da emre aydın'ın seviyor olmasıdır haklıdır da ..ama edip cansever tüm şiirlerini alıp okudum güzeldi ..
|
||
|
||
bu adam yüzünden ''karpuz kabuğundan gemiler yapmak'' filmini çok merak ettim ve izledim..ama hiç sevmedim o zaman sana emre aydın'ın sevdiği -benim de çok sevdiğim- başka bir film söyleyeyim "eternal sunshine of the spotless mind/sil baştan" çok güzl filmdir konuyla alakası da emre aydın'ın seviyor olmasıdır haklıdır da ..ama edip cansever tüm şiirlerini alıp okudum güzeldi ..![]() ..iyikide hatırlattın şu tatilde bir daha izliyim ben sil baştan'ı
|
||
|
||
| çok seviyorum emre aydını... şarkıları.. mütevazılığı.. tam idol yapılacak kişilik.. belki bir gün özlersin.. git.. kim dokunduysa sana.. dayan yalnızlığım.. kalan sağlar senin olsun.. 'afili yalnızlık' .. en sevdiğim şarkılarından.. aslında hepsi çok güzel.. özellikle hareket vakti.. hepsini yazacağım nerdeyse.. ayrıca; yalan - gülümse - yerine sevemem - senede bir gün .. gibi şarkıları da çok güzel coverladı.. oldukça başarılı.. her zaman arkandayız emre aydın ! bin bıçak var sırtımda.. biniylede adaşsın.. herbiri hayran sana.. www.emreaydin.org |
||
|
||
bu adam yüzünden ''karpuz kabuğundan gemiler yapmak'' filmini çok merak ettim ve izledim..ama hiç sevmedim o zaman sana emre aydın'ın sevdiği -benim de çok sevdiğim- başka bir film söyleyeyim "eternal sunshine of the spotless mind/sil baştan" çok güzl filmdir konuyla alakası da emre aydın'ın seviyor olmasıdır haklıdır da ..ama edip cansever tüm şiirlerini alıp okudum güzeldi ..![]() ..iyikide hatırlattın şu tatilde bir daha izliyim ben sil baştan'ı ![]()
|
||
|
||
| ya bence yine de kursa gitsin düzeltsin o s-ş leri yaa. sil baştan..güzel filmdi ama beklentilerim çok yüksek olduğu için hayal kırıklığıydı biraz... ha bu arada emre aydının en sevdiği film müziği Goo Goo Dolls-Iris miş.Harbi güzel şarkı.hiç düşünmezdim onun da en sevdiği olacağını... |
||
|
||
| dayan yalnızlığım ve bu kez anladım coverların hepsini birde sensiz İstanbul'a Düşmanımı çok seviyorum=) |
||