|
||
| emre abi bitanedir yaa..bütün şarkılarını seviyorum desem yalan olmaz..ama en çok..dayan yalnızlığım,hareket vakti,bu kez anladım.. | ||
|
||
| emre aydın güzel yorumlamış teonun sürpriz şarkısını...benim çok hoşuma gitti... | ||
|
||
ya bence yine de kursa gitsin düzeltsin o s-ş leri yaa. kendi sikayetci degilmis o s-ş konusunda yani kursa gitmesinede gerek yok sil baştan..güzel filmdi ama beklentilerim çok yüksek olduğu için hayal kırıklığıydı biraz... ha bu arada emre aydının en sevdiği film müziği Goo Goo Dolls-Iris miş.Harbi güzel şarkı.hiç düşünmezdim onun da en sevdiği olacağını... buna konuyu uzatmayin artik...
|
||
|
||
evet surpriz sarkisini cok guzel soyluyor
|
||
|
||
| katiliyorum surpriz muhtesem olmus sesi süper bu adamin
|
||
|
||
| şarkılarının hemen hemen hepsi güzel başarılarının devamını diliyorum | ||
|
||
:Phiçbir zaman sevemedim emre aydını?
|
||
|
||
Hastasıyım,mükemmel insan
|
||
|
||
| işte beeeeee bekledigim şarkıya klip geldiii... :-\ama klipi iyi bulmadım yani okdar müthiç bi şarkıya o klip gitmemiş,şarkıda anlatılan güzel konuyu klip taşıyamamış. insan bi bize danısır yaaaaa ![]() neyse emege saygıııı...! |
||
|
||
işte beeeeee bekledigim şarkıya klip geldiii... :-\ama klipi iyi bulmadım yani okdar müthiç bi şarkıya o klip gitmemiş,şarkıda anlatılan güzel konuyu klip taşıyamamış. insan bi bize danısır yaaaaa ![]() neyse emege saygıııı...! Yoo klip gaayet güzeldi neresini beğenemedin anlayamadım? |
||
|
||
teoman ın sürpriz şarkısını çok güzel söylemiş sesi çok hoş
|
||
|
||
| bayılıyorum (= | ||
|
||
| Hastasıyım! | ||
|
||
işte beeeeee bekledigim şarkıya klip geldiii... :-\ama klipi iyi bulmadım yani okdar müthiç bi şarkıya o klip gitmemiş,şarkıda anlatılan güzel konuyu klip taşıyamamış. ben de çok beğenmedim çok "temiz" olmuş klip o şarkının yaşattığı iğrenç duyguyu aktaramammış hani sırtınızda bin bıçak hissettiren ağlayasınızı getiren diğer yandan nasıl bir tesadüfse yazık çocuk en çok feridun düzağaç'a benzetiliyordu şimdi ikisinin dönen kliplerindeki su görüntüsü neredeyse aynı insan bi bize danısır yaaaaa ![]() neyse emege saygıııı...!
|
||
|
||
ya ben ''belki bir gün özlersin'' klibini izlemeyi çok seviyorum...yani şarkıyı bu kadar dinlemezdim ben ama klipli olunca dinlemek istiyorum
|
||