|
||
kutlay o ne ya ben bakamadım emre aydın'a..özellikle de şu bileğini çizerken..kan revan içinde çocuk valla kan revan içinde hep kanamaz denen yerleri ![]() ![]() ayrıca mehmet turgut'un sitesini gezerseniz genelde o havada -gothic- fotoğraflar çekiyor bu kadar dedim madem siteyi de yazayım tam olsun http://www.mehmetturgut.com/tr_main.html |
||
|
||
bütün şarkıları hoş genelde aşıklara hitap ediyor bence
|
||
|
||
| (Emre Aydın'dan özür dilerim) İlk dinledigim zaman dedim ki ''işte balon şöhretlerden biridir.Bunun da havası 3-5 gün sonra söner dedim''. Sakin kafayla dinleyince bunun farklı bir kişi oldugunu hissettim... Emre AYDIN hep kalıcı ve bizimle ol.... |
||
|
||
mor ve ötesi ve şebnem ferah dışındaki 2. favorim o
|
||
|
||
| Sanırım 28 şubatta'mı ne Gaziantepte konseri varmış.Bende Gaziantepli bir hayranı olarak ben inşallah giderim... | ||
|
||
| 16 martta izmir e.ü atatürk kültür merkezinde konser vericek emre aydın kaçırılmaması bir konser. | ||
|
||
| Emre Aydın "Akustik" tarih : 14.03.2008 saat:22:00 mekan : Bronx bilet fiyatları: 28,50 YTL ön bilgi: - Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri, bilet ücretini iade etmek şartı ile etkinlik alanına almama hakkına sahiptir. - Organizasyon firması bilet fiyatlarını degistirme hakkına sahiptir. - Kapı Açılış 22:00 etkinlik hakkında bilgi: Tuborg Green Sunar Emre Aydın; 2007 yılında yaptığı büyük çıkışla birlikte sahne performanslarına Beyoğlu'nun gözde canlı müzik mekanı Bronx'ta devam ediyor. Emre Aydın, 14 Mart günü ilk kez akustik performansla Bronx sahnesinde. |
||
|
||
| emreaydın RollingStone’ da! (01 Mart 2008) Aylık müzik dergisi RollingStone'un Mart 2008 sayısının kapak konuğu emreaydın. Geniş bir röportajında yer aldığı sayıda, emreaydın' ın yepyeni fotoğraflarına da ulaşmak mümkün. |
||
|
||
| bayılıyorum ya emre aydına sesinin şarkılarının özelliklede gözlerinin hastasıyım çok tatlı ayrıca çokda başarılı | ||
|
||
| emre aydın gibi si yok bence |
||
|
||
sesi şarkıları süper ötesi
|
||
|
||
| ses tonu çok değişik ve kusursuz... | ||