|
||
| şimdi ikinci albüm hazırlıkları başlayacak inş oda birinci kadar güzel olur emre aydını çok seviyorumm:) | ||
|
||
bir sonraki kliplerinden biri "ve gülümse simdi" ye gelecekmis cok güzel olucak bence birde bi klip daha gelicekmis oda büyük bir ihtimalle "dayan yalnizligim" olucaktir bence
|
||
|
||
Yaa ne bu sürekli klip filan?Albüm istiyoruz artık.Dinle dinle bıktık ![]() Ama son olarak Dayan Yalnızlığım'a klip çekebilir,çeksin
|
||
|
||
Yaa ne bu sürekli klip filan?Albüm istiyoruz artık.Dinle dinle bıktık ![]() Ama son olarak Dayan Yalnızlığım'a klip çekebilir,çeksin ![]() Albüm ekimde |
||
|
||
| albüm ekimde çok iyi emre aydını canlı dinleme fırsatı elime geçti bugün konserinde olucam akşam canlı performansını merakla beklicem. | ||
|
||
| Sağol nuwanda. Efkarlı albüm geliyor yani yakında Merakla bekliyorum.Dayan yalnızlığıma klip bir an önce gelsin.Ve gülümse şimdi'ye gerek yok
|
||
|
||
| sıradaki klip dayan yalnızlığıma diye biliyorum ben | ||
|
||
| büyük bir ihtimalle 5.ci klip "ve gülümse simdi" ye cekilecek ama kesin bir bilgi yok | ||
|
||
en sevmediğim şarkısı ve gülümse şimdi.. umarım dayan yalnızlığım'a çeker yada bu kez anladım'a
|
||
|
||
albüm ekimde mi daha çok var ama güzel bir haber
|
||
|
||
| ben röportajda okumuştum dayan yalnızlığıma demişte ama bilmiyorum inşallah öyledir benim en sevdiğim şarkısı dayan yalnızlığım | ||
|
||
| evet daha çok var albüme 7 ay:)ama güzel alcağına eminim | ||
|
||
| emreaydın Londra'da 'Afili Yalnızlık' adlı ilk albümü ile muhteşem bir çıkış yakalayan emreaydın, Haluk Kurosman prodüktörlüğünde yıl sonunda yayınlanması planlanan ikinci albümünün hazırlıklarına başladı. Emre, bir taraftan da konserlerine tüm hızla devam ediyor. Sanatçı, 11 Mayıs 2008 tarihinde Londra'da hayranları ile buluşmya hazırlanıyor. Konser Carling Academy' de gerçekleşecek. |
||
|
||
vovvv 2.albümümüz geliyor
|
||
|
||
| Süper !! =) | ||