|
||
| çok sevindim:) | ||
|
||
arkadaslar emre aydin yarin türkiye saati ile 00.10 da atv ekranlarindaki maksat muhabbet programinda olucak. kadir cöpdemirin programi
|
||
|
||
arkadaslar emre aydin yarin türkiye saati ile 00.10 da atv ekranlarindaki maksat muhabbet programinda olucak. kadir cöpdemirin programi inşallah izleyebilirim...sağol haber verdiğin için ![]()
|
||
|
||
aa izleyelim barii..
|
||
|
||
| Pınarcım çok teşekkürler haber verdiğin için =] | ||
|
||
| haber verdiğin için teşekkürler inşallah izleyebilirim | ||
|
||
arkadaslar birazdan emre aydin kanal d ekranlarinda olacaktir! ililenlere duyrulur
|
||
|
||
arkadaslar birazdan emre aydin kanal d ekranlarinda olacaktir! ililenlere duyrulur açtım hemen ![]() de bu hangi program ya
|
||
|
||
arkadaslar birazdan emre aydin kanal d ekranlarinda olacaktir! ililenlere duyrulur açtım hemen ![]() de bu hangi program ya ![]()
|
||
|
||
arkadaslar birazdan emre aydin kanal d ekranlarinda olacaktir! ililenlere duyrulur açtım hemen ![]() de bu hangi program ya ![]() ![]()
|
||
|
||
Hadi bakalım bilmediğimiz şey neymiş
|
||
|
||
ben dinledim..acayip tatlı bir sohbetti ..mesela emre aydın'ın el becerisi yokmuş..bekar evi çok feciymiş .her yerde yağ varmış koli koli ney'i yağlıyormuş çatlamasın diye yani ney bakımı .ütü yapamıyor,ayakkabılarını bile bağlamaktan aciz birde anlatımı daha komik ya ..siyahlarda yakışmış ama işi biliyor ..yemek yapamıyor ve hep dışardan yiyormuş arkadaşının oradan..bunlarda özel işte..diğerlerini zaten biliyoruz bunlar daha önemli
|
||
|
||
ben dinledim..acayip tatlı bir sohbetti ..mesela emre aydın'ın el becerisi yokmuş..bekar evi çok feciymiş .her yerde yağ varmış koli koli ney'i yağlıyormuş çatlamasın diye yani ney bakımı .ütü yapamıyor,ayakkabılarını bile bağlamaktan aciz birde anlatımı daha komik ya ..siyahlarda yakışmış ama işi biliyor ..yemek yapamıyor ve hep dışardan yiyormuş arkadaşının oradan..bunlarda özel işte..diğerlerini zaten biliyoruz bunlar daha önemli ![]() Her şeyi yazmışsın canım valla sağol (: Röportaja girişleri süperdi ya Konuşmakta çok zorlandı gibi geldi bana hayırdır inşallah Evet evinde ocak yokmuş daha ne olsun
|
||
|
||
birde o sunucu şey dedi ''ben sizin evinizi tarif ediyim bakalım tahmin edebilecek miyim .''..sonra saydı işte ''çok depresif olduğun için evin karanlık,her tarafta tütsüler,mumlar falan..'' dedi..Emre'de ''yok öyle bir ruhani halim,aslında ben öyle arkadaşlar bugün ben depresifim diye bir durumum yok..tütsüyü ev kötü kokunca yakarım.'' dedi..nasıl koptum
|
||
|
||
| Yorum biraz geç oldu ama neyse (: Program boyunca iki çift laf etsin diye ağzına baktık resmen ama yok yok Sanırım en çok kullandığı kelimeler " teşekkür ederim, sağolun, evet " oldu Hatta az kalsın evlendiriyorlardı ona bile sesini çıkarmadı ![]() Ay süper bir insan bu ya (: |
||