|
||
gerçekten de süper bir insan..özellikle de gülünce ne de güzel oluyor yav ![]() programda fazla söz hakkı tanımadılar ama emre aydına ama olsun gene de süperdi
|
||
|
||
Dün bir tanıdığımızın düğünündeydi 'kim dokunduysa sana ona git' i söyledi..
|
||
|
||
| Emre Aydın Katılacağı Programlar 26 Mart 2008 Çarşamba Kral Tv Kanalında "KRAL VİDEO MÜZİK" programı Canlı Yayın Sanatçı konuğu EMRE AYDIN . Program saati:20:00-21:30 ****** dream tv emin misin değil misin | 27 Mart 23.00' de (emreaydin.org/forum adresinden alıntıdır.) |
||
|
||
| arkadaslar Emre Aydin birazdan Joy Türk Fm'de olacak.. saat 16.00'da http://www.joyturk.com.tr/index.asp Frekansi: 89.00 |
||
|
||
| sağol Pınar'ım haber için (= dinlemek nasip olmayacak ama olsun =/ benim yerime de dinle (: |
||
|
||
| Seventeen Dergisi nisan sayısında Emre Aydın'a ayrılan 4 sayfalık bölümde yepyeni bir Emre Aydın röportajı ve yepyeni fotoğraflar bulunmakta. *Emreaydin.org dan alıntı |
||
|
||
| 7 sayfalığı kaçırdık bari bunu alalım =/ Bilgi için çok sağol mervecim (: |
||
|
||
sağol Pınar'ım haber için (= dinledim canim senin yerinede güzeldi dinlemek nasip olmayacak ama olsun =/ benim yerime de dinle (: canim benim sitede kayitlari var..ordan dinleyebilirsin istersen
|
||
|
||
aa çok sağol Pınar'ım yaşasıınn
|
||
|
||
| emre aydın bugün emin misin değil misin proamında.. | ||
|
||
| uuff yine dream ya ! Neyse haber için teşekkürler canım (: |
||
|
||
| emre'yi ilk çıktığında çok beğenmiştim çok saf ve temizdi ama şimdi şöhretin verdiği değişimlerden olsa gerek çok değişti.konserlerde farklı, konuşması değişti kişiliği değişti kısacası emre tamamen değişti keşke ilk hali gibi kalsaydı.. | ||
|
||
emre'yi ilk çıktığında çok beğenmiştim çok saf ve temizdi ama şimdi şöhretin verdiği değişimlerden olsa gerek çok değişti.konserlerde farklı, konuşması değişti kişiliği değişti kısacası emre tamamen değişti keşke ilk hali gibi kalsaydı.. Yoo hiç te değişmedi..Nerde gördün değiştiğini ..Demek ki tanıyamamışsın emreyi
|
||
|
||
emre'yi ilk çıktığında çok beğenmiştim çok saf ve temizdi ama şimdi şöhretin verdiği değişimlerden olsa gerek çok değişti.konserlerde farklı, konuşması değişti kişiliği değişti kısacası emre tamamen değişti keşke ilk hali gibi kalsaydı.. bu değişmiş haliyse artık. |
||