|
||
| çok yakışıklı...çok sıcak kanlı...ve canlı performansları harika. | ||
|
||
Seventeen dergisinde röportajı var..İlgilenenlere duyrulur..
|
||
|
||
| emre aydın röportajı sabah gazetesinin günaydın ekinden. http://www.sabah.com.tr/gny/haber,AC6019F49E504D5E862CFB66812810EB.html ikinci albümün teması efkâr olacakmış. |
||
|
||
| Emre Aydin bu aksam Kral Tv'de Özlem Tekin'in konugu olacak türkiye saati ile 22:00'de ayrica konuklar arasinda: Gripin, Zeynep Mansur, ve adini unuttugum bir adam daha var
|
||
|
||
| ve gülümse şimdi(bebeğim). | ||
|
||
suanda Kral Tv'de
|
||
|
||
| emre aydin bu gece saat 23.55'te cine 5 deki cine city programina konuk ayrica 00.30'da trt2 de kücük bir röportaji yayinlanacak.. ilgilen arkadaslara duyrulur
|
||
|
||
| muhtesem sesı var | ||
|
||
| Cine City |
||
|
||
| emreaydın İngiltere' de! emreaydın, 11 Mayıs 2008 tarihinde Londra'da. Carling Academy' de yapılacak olan konser ile ilgili ayrıntılar www.absoluteeventslondon.com' da. |
||
|
||
| Emre Aydın şu sıralar klip çekecekmiş. Kendisi dayan yalnızlığımı düşünüyor fakat yönetmen unut gittiğin bir yerde de diretiyormuş. |
||
|
||
| dün gece çıngırock'tı sanırım orada izledim. emre aydın gayet konuşkan bir adammış. böyle bilmezdim. güzel konuşuyo daha çok sevdim kendisini | ||
|
||
| özellikle fanlarına olan ilgisi benim dikkatimi çekmiş bir kişiliktir.yeni albümünüde çok ama çok merak ediyorum...bekliyeceğim.. | ||
|
||
| Albüm Ekime yetiştirilmeye çalışılıyordu ama olmadı Aralık sonunda çıkabilecekmiş. Şuan henüz demolar kaydediliyor. |
||
|
||
EMRE AYDIN SÜPERSİN YAAAA Bir mor ve ötesi bir ea'm zaten her zaman ordayım |
||