|
||
emre aydını sevmeyen varmıdır ... varsa o kesin yanlış bi adamdır
|
||
|
||
emre aydının çok güzel şarkıları severim kendisini
|
||
|
||
| romantik prens kendisi çok hoş onun ilham kaynağını çok merak ediyorum |
||
|
||
| İLk başLarda Pek sevmemiştim.. ama çok kaLiteLi birisi... | ||
|
||
| Türü: Çocuk Programı Tarih-Saat: 23.04.2008 14:05 CNN TÜRK ve “Bir Dilek Tut Derneği” 23 Nisan’da çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Çocukların çok sevdiği sunucu Jess Molho’nun sunacağı Bugün 23 Nisan’ın saat 14.05’te başlayacak özel programında Bir Dilek Tut Derneği’ne ulaşan dilekleri gerçekleştiriyor. Prenses olma, helikopter turu, doğum günü partisi ve Kavak Yelleri dizisinde rol alma hayalleri gerçekleşen çocuklar gönüllülerle birlikte programa katılıp neler hissettiklerini anlatıyor. Doa, Emre Aydın ve Gripin’in çocuklarla yaptığı performanslar çocuklara keyifli anlar yaşatacak. Programda ayrıca, Barış Manço Çocuk Korusu’nun şarkıları ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Dans ekibinin Erenköy İlköğretim Okulu öğrencileriyle yapacağı gösteri ekrana gelecek. Saat 20.30’daki programın ikinci bölümüne ise, 3 ünlü aile, İnci Türkay ve eşi Ahmet Eroğlu, Hakan-Çiğdem Bilgin ve Suat-Ahu Sungur çocuklarıyla konuk olacak. Keremcem ile 10 yaşındaki Dilara şarkı söyleyecek ve Balık Ayhan çocuklardan oluşan perküsyon grubuyla gösteri yapacak. Programa ayrıca, Özge Fışkın da katılacak. |
||
|
||
| tv 'den izleyemeyecek arkadaşlarımız için; http://www.cnnturk.com/VIDEO/CANLI_YAYIN/index.asp internet üzerinde canlı olarakta izleyebilirsiniz... az önce programın tizırını izledim. güzel bir programa benziyor. çocuklar; "Gripin,Emre Aydın,ve Doa" ile düet yapmışlarr ne güzel... dört gözle program saati beklemekteyim. |
||
|
||
canlı performansı için çoook çalışması gerekli diye düşünüyorum...
|
||
|
||
| Ben canlı performansı ile albüm kaydı arasında bir fark göremedim şahsen =/ ama tabii herkesin kendi düşüncesi (: |
||
|
||
Ben canlı performansı ile albüm kaydı arasında bir fark göremedim şahsen =/ ama tabii herkesin kendi düşüncesi (: evet sanırım canlı izlemedin... gitar calarken bile akort hataları var... özellikle BİROL ile izledim , gerçekten kıyaslanmaz...
|
||
|
||
evet sanırım canlı izlemedin... gitar calarken bile akort hataları var... özellikle BİROL ile izledim , gerçekten kıyaslanmaz... ![]() İzledim.. Hayır ben ses olarak aldım ve tek olarak dinledim.. |
||
|
||
evet sanırım canlı izlemedin... gitar calarken bile akort hataları var... özellikle BİROL ile izledim , gerçekten kıyaslanmaz... ![]() İzledim.. Hayır ben ses olarak aldım ve tek olarak dinledim.. sanırım aynı emre'den bahsetmiyoruz...
|
||
|
||
sanırım aynı emre'den bahsetmiyoruz... ![]() Başlık gereği aynı Emre'den bahsediyoruz (: Neyse, uzatmayalım
|
||
|
||
sanırım aynı emre'den bahsetmiyoruz... ![]() Başlık gereği aynı Emre'den bahsediyoruz (: Neyse, uzatmayalım ![]() uzatacak kadar emre dinledim... ![]() ama uzatmayacağım... ![]() |
||
|
||
insanlar ''canlı performans'' deyince televizyon'dan izledikleri yeter sanıyor,asıl önemli olan bizzat çıktığı barlarda seyretmek...eksikler o vakit anlaşılıyor...
|
||
|
||
insanlar ''canlı performans'' deyince televizyon'dan izledikleri yeter sanıyor,asıl önemli olan bizzat çıktığı barlarda seyretmek...eksikler o vakit anlaşılıyor... veya konserlerine gitmek![]() ve bende canli izledim bir veya iki kere akort hatasi yapmis olabilir bir konserinde mesela ama bu onun sürekli olarak canli performanslarinda hata yaptigi anlamina gelmez zaten öyle bir sey söz konusuda degildir.. daha dikkatli dinlemenizi tavsiye ederim. |
||