|
||
insanlar ''canlı performans'' deyince televizyon'dan izledikleri yeter sanıyor,asıl önemli olan bizzat çıktığı barlarda seyretmek...eksikler o vakit anlaşılıyor... ![]() Şahsen benim 1 kere konserine gitme fırsatım oldu ve o zaman karar verdim albümdeki sesten bir farkının olmadığına..Yani programlarda dinleyip karar vermiş bir bünye değilim ![]() Uzatmama kararı almıştık yanılmıyorsam ? |
||
|
||
| canlı ve albümdeki ses aynı bence ayrıca 23 mayıs'ta izmirde..ozze venue'de konserleri var gideceğim.. | ||
|
||
Aa hem de gripin ile beraber ![]() Ama sanmıyorum gidebileceğimi o tarihler arası =/ |
||
|
||
| 26 Nisan 2008 - İzmir Konseri İzmir / Bayındır Emre Aydin konseri kaynak: emreaydin.org
|
||
|
||
bilet fiyatı:28.50 ytl - 18 yaş sınırı vardır. - Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Alkollü içki satışı vardır. - Kapı açılış: 21:00 Konser: 23:00
|
||
|
||
insanlar ''canlı performans'' deyince televizyon'dan izledikleri yeter sanıyor,asıl önemli olan bizzat çıktığı barlarda seyretmek...eksikler o vakit anlaşılıyor... veya konserlerine gitmek![]() ve bende canli izledim bir veya iki kere akort hatasi yapmis olabilir bir konserinde mesela ama bu onun sürekli olarak canli performanslarinda hata yaptigi anlamina gelmez zaten öyle bir sey söz konusuda degildir.. daha dikkatli dinlemenizi tavsiye ederim. bende her görüşe saygı göstermenizi isterim... ![]() sonuçta bizler yetişkin insanlarız,değil mi canım? |
||
|
||
| ben emre aydının canlı performanslarını çok izledim evet birkaç defa hata yapmış olabilir bu onun bşarısızlığını göstermez bence bunu bütün şarkıcılar yapıyordur zaten emre aydın çok başarılı ve başarılarının devamını diliyorum... | ||
|
||
| Emre Aydın Konserleri 26 Nisan 2008 - İzmir Konseri İzmir / Bayındır ****** 7 Mayıs Kahramanmaraş Konseri Sütçü İmam Üniversitesi ****** 12 Mayıs İstanbul Konseri Marmara Üniversitesi ****** 9 Mayıs Ankara Konseri Bilkent Üniversitesi ****** 11 Mayıs 2008 - Londra Konseri Mekan: CARLING ACADEMY ****** 17 Mayıs İstanbul Konseri ParkOrman ****** 19 Mayıs İstanbul Konseri Maltepe / İstanbul ****** 16 Mayıs İstanbul Konseri Yeditepe Üniversitesi ****** 15 Mayıs Eskişehir Konseri Osmangazi Üniversitesi ****** 21 Mayıs Mersin Konseri Mersin / Silifke ****** 18 Mayıs İzmir Konseri Narlıdere / İzmir ****** 23 Mayıs İzmir Konseri Mekan: Ooze Venue Bornova |
||
|
||
| mor ve ötesiyle paralel hep dinledigim bir insan.. sarkilari benim icin hic eskimeyecek cok seviyorum onu bizi hic bir zaman unutmuyor
|
||
|
||
Gaziantep'e konsere geldiginde gittim ve hakikaten sahnede çok süper ve ötesi. Dinledikçe dinleyesi geliyor insanın.
|
||
|
||
EMRE AYDIN SÜPERSİN YAAAA Bir mor ve ötesi bir ea'm zaten her zaman ordayım resmi sitesi www.emreaydin.org'tur www.emreaydıncıyız.biz.com ben söyleyimde sen yinede istedigin fana takil ![]() bu arada cine city programinda cok güzel konustu bizden icin (yani fanlarindan) cok ama cok tatli bir sekilde bahsetti bütün fan clubca mest olduk.. emre aydin'in bende yeri cok baska ondan bitane var bu dünyada ![]() yeni klip olarakta ve gülümse simdi (bebegim) düsünülüyormus ama kesin bir sey yokmus daha
|
||
|
||
emre aydının sesine hastayımmm bnnn yaaa
|
||
|
||
| Şarkıları ve sesi çok güsel..... | ||
|
||
| Çok kaliteli bir insan bence. Hem müzisyen açısından, hem de insanlık açısından. Çok severim bende şarkıları insanın içini yakıyor. | ||
|
||
| 7 Mayıs Kahramanmaraş Konseri Sütçü İmam Üniversitesi Bahar şenlikleri kapsamında 7 Mayıs Çarşamba günü K.Maraş'ta konser verecek.. - Yarın bir aksilik çıkmazsa;konser alanında büyük bir zevkle dinleme imkanım olacak. |
||