|
||
| klibi de seyrettim süper klipteki kız galiba şebnem dönmez bilmiyorum yanlşda olabilir ama oysa ilk defa bir klipte oynuyor başarılı da bir sanatçı yani kalite kokuyor..
|
||
|
||
| beğendim ben, hoş olmuş. nuwanda iyi reklam yaptı yahu. etrafımda emre aydını bilmeden afili aynasızlık ı merak edenlerle doldu. | ||
|
||
klibi de seyrettim süper evet banada o gibi geldi ama emin değilim...bencede başarılı ama yanlış hatırlamıyosam daha öncede ferda anıl yarkın'ın klibinde oynamıştı...
klipteki kız galiba şebnem dönmez bilmiyorum yanlşda olabilir ama oysa ilk defa bir klipte oynuyor başarılı da bir sanatçı yani kalite kokuyor.. ![]() |
||
|
||
| ferda anılın üzülme kibinde oynamıştı... | ||
|
||
| Evet klipteki Şebnem Dönmez. Süper iş çıkarmış bence.Harika ötesi hele fotolara bittim ben. tv de de belki bigün özlersinin klibi vardı=) Emre abi yaptı yapacaını.tebrik ediyorum gözlerim yaşardı valla ![]() |
||
|
||
Afili aynasızlık ![]() Nuwandanın sitesinde biri yorum yazmış Emre abiyle ilgili yazılan konuya "yahu nuwanda nedir sendeki bu emre aşkı.hayır yani çıkıp ben Emreyim desen Kara Murat misali, inanırım"
|
||
|
||
| ya belki bir gün özlersinin klibi varmıydı ki??? | ||
|
||
belki bir gün özlersin i ben de görmedim tv de çıktımı?![]() ??
|
||
|
||
| Klipteki kız şebnem dönmez. | ||
|
||
reklamlar bence çok yararlı oldu gençliği iyi müziğe yönlendirmek lazım klipte güzel olmuş. kötü bir klipte olsaydı bu emeğin önüne geçermezdi sanırım. emre aydının yolu açık olsun kliple beraber çok daha geniş kitlelerle bulaşacağına inanıyorum.. AFİLİ YALNIZLIK.. BIRAKMIYOR ACITMADAN..
|
||
|
||
kardeşim o ya
|
||
|
||
| vokali kim acaba, bilen var mı? | ||
|
||
| sorduğun soruyu bir şaka olarak algılıyorum. | ||
|
||
sorduğun soruyu bir şaka olarak algılıyorum. birşey soranda kabahat! şaka yapmıyorum adam akıllı bir soru sordum "aa nasıl bilmezsin" gibi tavıra girmenin bir manası yok. |
||
|
||
| Arkadaşım Emre Aydın klibinde vokal kim olabilir sence ? | ||