|
||
7 Mayıs Kahramanmaraş Konseri süper ya 15 mayısta da eskişehirde konseri var sabırsızlıkla bekliyorum ormantik bi gece olacak Sütçü İmam Üniversitesi Bahar şenlikleri kapsamında 7 Mayıs Çarşamba günü K.Maraş'ta konser verecek.. - Yarın bir aksilik çıkmazsa;konser alanında büyük bir zevkle dinleme imkanım olacak. emrem benim
|
||
|
||
iste konser programi ![]() 06 Haziran - Mannheim 23 Mayıs - İzmir 21 Mayıs - Mersin 19 Mayıs - İstanbul 18 Mayıs - İzmir 17 Mayıs - İstanbul 16 Mayıs - İstanbul 15 Mayıs - Eskişehir 14 Mayıs - Burdur 12 Mayıs - İstanbul 11 Mayıs - Londra (İngiltere) |
||
|
||
iste konser programi ![]() 06 Haziran - Mannheim 23 Mayıs - İzmir 21 Mayıs - Mersin 19 Mayıs - İstanbul 18 Mayıs - İzmir 17 Mayıs - İstanbul 16 Mayıs - İstanbul 15 Mayıs - Eskişehir 14 Mayıs - Burdur 12 Mayıs - İstanbul 11 Mayıs - Londra (İngiltere) hepsine gitmek gerek
|
||
|
||
| Emre Aydın beni baydın.. (daha ilk albümden baydıysa gerisini düşünemiyorum) 6. Cadde albümü çok daha iyiydi.. hee hakkını yiyemem Hareket Vakti'ni güzel coverlamış |
||
|
||
![]() ![]() |
||
|
||
|
||
|
||
| İMMORTAL, hayatım , emre aydın fan mısın? | ||
|
||
ben emre aydın fanım emre aydın iyi hoş da kelimeleri çok yutuyor |
||
|
||
| adam hakkını veriyor yahu cidden başarılı bir grafik gösteriyor. | ||
|
||
ben emre aydın fanım bende emre aydin fanim emre aydın iyi hoş da kelimeleri çok yutuyor yutsun ya n'olcak oda onun özelligi ve sekerligi ![]() bazen 'git'i canli söylerken "ihtimalle" yerine "istimalle" dedigi oluyor cok seker ya canim emre abim
|
||
|
||
sude sude emre'den dinlemekte iyiymiş mfö şarkısını (: davulla yaptıkları performans falan, bu kadar etkileneceğimi sanmazdım konserinden ![]() buyrun bir tanecik fotocuk.. |
||
|
||
ben "yağmurun elleri"ni söylerken mest oluyorum..o şarkıyı zaten çok severdim birde konserlerinde piyano başında söylemiyor mu..gelde ağlama
|
||
|
||
nickimden de anlaşılacağı gibi hastasıyım ![]() geceleri rüyama bile girdi birkaç kez ![]() nasıl bir hayranlıktır bilemiyorum e ses mükemmel şarkılar da süper daha ne olsun
|
||
|
||
ben emre aydın fanım bende emre aydin fanim emre aydın iyi hoş da kelimeleri çok yutuyor yutsun ya n'olcak oda onun özelligi ve sekerligi ![]() bazen 'git'i canli söylerken "ihtimalle" yerine "istimalle" dedigi oluyor cok seker ya canim emre abim ![]() bence de ya ... süper bir konusma tarzi var öpüyorum onu burdan ![]() cok basarili buluyorum, basarilarinin devamini diliyorum..
|
||
|
||
| ya böyle s leri değişik söylüyor sanki .. | ||