|
||
Evet,artikülasyon problemi var.O nedenle s'ler,ş'ler garip oluyor ![]() ''Ş’leri telaffuzumla ilgili de kayıtta hataları telafi etme taraftarıyım her zaman. Konsere geldiklerinde “A, bu adam ‘ş’yi, ‘s’yi söyleyemiyor.” diyeceklerine şimdiden görsünler. Bunun için artikülâsyon kursuna gitmem gerek. Ama ben şikâyetçi değilim. Ben bu ülkede yerli ve artikülâsyon problemi olan beş büyük sanatçı sayabilirim.'' |
||
|
||
öncelikle yakışıklı seside çok güzel s harfini bir değişik söylüyor ![]() en çok gripinle yaptığı düeti beğeniyorum sensiz istanbula düşmanım
|
||
|
||
| bende emreaydın fanıyım çoook seviyorum canım abimizi emre abi mükemmeldir kimse onun kadar mükemmel olamaz
|
||
|
||
| Hayranıyız efenim, müptelayız yok ötesi. | ||
|
||
Hayranıyız efenim, müptelayız yok ötesi. katılıyorum ![]() www.emreyadin.org tayfası olarak her zaman arkasındayız abimizin
|
||
|
||
ya böyle s leri değişik söylüyor sanki .. bazen s yerine ş dedigi oluyor
|
||
|
||
evet biz varız..!
|
||
|
||
ya böyle s leri değişik söylüyor sanki .. bazen s yerine ş dedigi oluyor ![]() |
||
|
||
| emre aydın fanıyım emre aydın fanları yanında oldugu srece ona asla birşey olmaz.her zaman her koşulda emre abimizin arkasındayız.. | ||
|
||
emre aydın fanıyım emre aydın fanları yanında oldugu srece ona asla birşey olmaz.her zaman her koşulda emre abimizin arkasındayız.. evet www.emreaydin.org tayfası olarak sonuna kadar emre abimizin arkasındayız
|
||
|
||
Önce Mor ve Ötesi sonra Emre Aydın..
|
||
|
||
Hayranıyız efenim, müptelayız yok ötesi. katılıyorum ![]() www.emreyadin.org tayfası olarak her zaman arkasındayız abimizin ![]() Işıkla Kal ve Sakınnn Değişme Canım Abim..............
|
||
|
||
| her zaman her yerde seninleyiz canım abim... iyiki varsın.. senin kocAman tayfan seni kocaman seviyor.. iyiki varsın.. IŞIKLA KAL!!! |
||
|
||
| evet arkadaşlarında yazdığı gibi www.emreaydin.org tayfası olarak emre abinin her zaman arkasındayız 35 yıl sonra da 55 yıl sonrada onu çokk seviyoruz türkiye^nin 1 numaralı şarkıcısıdır bana göre canım abim benim=))) |
||
|
||
www.emreaydin.org üyesi olarak ... ![]() her zaman arkasındayız emre abimizin.. onu desteklemekten sevmekten asla vazgeçmeyeceğiz.. abimizin de o temiz kalbi yeter bize.. İYİ Kİ VARSIN EMRE AYDIN.. iyi ki tayfanım BU TAYFA HEP ARKANDA... içimizde öyle büyük bir sevgin var ki yüreğimize bile sığdıramıyoruz....
|
||