|
||
Hayranıyız efenim, müptelayız yok ötesi. emre abi hepimiz seni çok seviyoruz |
||
|
||
ben emre aydın fanım bende emre aydin fanim emre aydın iyi hoş da kelimeleri çok yutuyor yutsun ya n'olcak oda onun özelligi ve sekerligi ![]() bazen 'git'i canli söylerken "ihtimalle" yerine "istimalle" dedigi oluyor cok seker ya canim emre abim ![]() bence de ya ... süper bir konusma tarzi var öpüyorum onu burdan ![]() cok basarili buluyorum, basarilarinin devamini diliyorum.. ![]() onu şeker yapanda o zaten çok tatlı ve sesine bitiyorum
|
||
|
||
| çoook tatlı peltek söylemesi şarkılarına ayrı bi hava katıyor..
|
||
|
||
Aslında şarkıları güsel ama akustik ağırlıklı olduğu için pek tercih etmiyorum tabi dinleyenlere saygım sonsuz
|
||
|
||
ben emre aydın fanım bende emre aydin fanim emre aydın iyi hoş da kelimeleri çok yutuyor yutsun ya n'olcak oda onun özelligi ve sekerligi ![]() bazen 'git'i canli söylerken "ihtimalle" yerine "istimalle" dedigi oluyor cok seker ya canim emre abim ![]() bence de ya ... süper bir konusma tarzi var öpüyorum onu burdan ![]() cok basarili buluyorum, basarilarinin devamini diliyorum.. ![]() onu şeker yapanda o zaten çok tatlı ve sesine bitiyorum ![]() gerçekten katılıyorum canım o ya ![]() onu çok seviyorum... yine (ea) aşkım kabardı
|
||
|
||
bende emraydın.org fanıyım.şahsen onu çok seviyorum.harika biri sesi olsun,müziği olsun,kişiliği olsun.biz onu çok seviyoruz.iyiki varsın emre abii
|
||
|
||
sesi çok güzell... acccaayiip hemdeee
|
||
|
||
sesi çok güzell... acccaayiip hemdeee hemde ne accayipppppppppppppp ![]() eafan olarak sonsuza kadar arkasındayızzzzzzzz
|
||
|
||
| ben de bir emre aydın fanı olarakk onu gerçekten ama gerçekten çok seviyorum...sevgimizi her siteye girişimizde anlatıyoruz zatenn...bıkmadım mbıkmam da ona olan sevgimi beslemektenn...onunla ilgili yazarken gerçekten kelimeleri nasıl eşleştiriyorum anlamıyorumm.... konuşma tarzı; şarkılarına kattığı o güzel tat melankolik yapısı ve o tebessümlü yüzü beni kendine bağlıyor resmen.... emreaydin.org üyeleri olarak; fanın olarak sonuna kadar arkandayız seni sonuna kadar destekliyor vee çoo...ok seviyoruzz canım abiimmmmmmm
|
||
|
||
| ben sevmiyorum. | ||
|
||
| belki bir gün özlersin şarkısı top 25 imde | ||
|
||
cok cok dinledigim biri degil, ama belki bir gün özlersin adli parca her dinledigimde hüzünlendiriyor beni. cok seviyorum o sarkiyi
|
||
|
||
| bu kez anladıma klip çekilmiş | ||
|
||
| canlı performansına bittiğim ve şarkılarına çektiği klipleri muhteşem ve harika..türkiye'de bayağı bir hayran kitlesine ulaşmış durumda.. | ||
|
||
bu kez anladıma klip çekilmiş Dün bu kez anladıma klip çekilmiş. |
||