|
||
| 26 Haziran'da Bursa'da konseri var saat 21:00 'de kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda duyurulur... | ||
|
||
bu kez anladıma klip çekilmiş Dün bu kez anladıma klip çekilmiş. ![]() güzel şarkıdır acaba klip nasıl oldu tv'lerde dönmeye başladı mı acaba |
||
|
||
bu kez anladıma klip çekilmiş Dün bu kez anladıma klip çekilmiş. |
||
|
||
bu kez anladıma klip çekilmiş Dün bu kez anladıma klip çekilmiş. ![]() güzel şarkıdır acaba klip nasıl oldu tv'lerde dönmeye başladı mı acaba |
||
|
||
| BEN BİR EMRE AYDIN FANI OLARAK EMRE AYDIN'IN OLDUKÇA KALİTELİ İŞLER YAPTIĞINI,YAPTIĞI İŞLERİ HAKKINI VEREREK ,İNANARAK VE İÇTEN BİR ŞEKİLDE YAPTIĞINI BİLİYORUM.EMRE AYDIN İŞTE BU YÜZDEN ÇOK BAŞARILI.BİR EMRE AYDIN FANI OLARAK BENDE EMRE AYDIN'IN ARKASINDAYIIM | ||
|
||
| sesi, şarkıları herşeyi çok güzel.. çok seviyom emre aydını..
|
||
|
||
bu kez anladıma klip çekilmiş Dün bu kez anladıma klip çekilmiş. ![]() güzel şarkıdır acaba klip nasıl oldu tv'lerde dönmeye başladı mı acaba
|
||
|
||
bu kez anladıma klip çekilmiş Dün bu kez anladıma klip çekilmiş. ![]() güzel şarkıdır acaba klip nasıl oldu tv'lerde dönmeye başladı mı acaba gördün mü nası yani
|
||
|
||
| emre aydını severım guzel sarkıları var gercekten | ||
|
||
klip mi ???ben niye hiç görmedim ???fan sitesindede yoktu.yada bulan varsa bana söylesin lütfen
|
||
|
||
| Emre aydın da çok beğendiklerimden.Bence sesi çok güzel.bütün şarkılarını severek dinliyorum ama hareket vakti,kalan sağlar senin olsun,sen anlarsın.. | ||
|
||
çok severim farklı seslendiriyor şarkıları acaba gerçekte de öyle mi konuşuyor? ses tonu süper ve değişik kimseye benzemediği orjinal olduğu için çok seviyorum
|
||
|
||
| emre aydının şarkıları resmen içime işliyor tek kelimeyle harikaa tam beni anlatan şarkılar başarılarının devamını diliyorum | ||
|
||
Bu kez anladım'ı heyecanla bekliyoruz
|
||
|
||
| bu akşam bursa konserinde söyledi Klip bugün yani 27 Haziran itibariyle yayına giriyorumuş.bilginize... | ||