|
||
| beyaz show da alişan ın bir şarkısını söylemeye yeltenmiş kimse...canlı performansı çok iyi değildi.... | ||
|
||
| Yeni şarkısı güzelmiş.'Bu kez anladım'dı adı sanırım.Klip de güzel olmuş. | ||
|
||
Bence Emre Aydının çok fazla sevilmesinin nedeni şarklarının "hepsinin".."aşk,ayrılık vs". tarzı olması çünkü bu tür şarkılar çoğumuza çok ilginç geliyor
|
||
|
||
emreaydin.org'a üyeyim severim kendisini hele de son şarkı ve klip süper olmuş
|
||
|
||
son klip güzel olmuş gercekten sarkı zaten güzel
|
||
|
||
klip süper olmus geçen gün mtv de yapım aşamasını gösteriyordu güzel olmus tebrikler
|
||
|
||
| Klip cok kötuydu sonuna kadar izlemedim. | ||
|
||
itiraf: emre aydın'ı rolling stone'da melis(danişmend) tarafından yapılmış röportajı yayınlanana kadar hiiiç sevmezdim. ama adam gerçekten çok saygı duyulasıymış, çok düzgünmüş. gerçekten utandım ve anladım; önyargı kötü birşey...
|
||
|
||
şarkıları çok güzel bnce severim kendisini
|
||
|
||
| emre aydında mor ve ötesi gibi bomba bomba gelio merak etmesin kimse basarılı insanların çoğu rockçı zaten | ||
|
||
| Güzel şarkıları var.Seside güzel. Vazgectim bugün herşeydeeeeeen... |
||
|
||
Klip cok kötuydu sonuna kadar izlemedim. evet ben de ![]() bana hep aynıymış gibi geliyor |
||
|
||
Bence Emre Aydının çok fazla sevilmesinin nedeni şarklarının "hepsinin".."aşk,ayrılık vs". tarzı olması çünkü bu tür şarkılar çoğumuza çok ilginç geliyor ![]() herhalde ben de bu yüzden sevemiyorum
|
||
|
||
| emre aydının insanı başka dünyalara sürükleyen çok etkileyici bi sesi var | ||
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() Fotoğraf: Charles Richards |
||