|
||
bu bi kaç ay önceki bir fotoğraf..şimdi saçları gayet düzgün...eVet emre abimiz biraz kilo almış ama yakışmış bence...bu aralar fanta gençlik festivaliyle tüm türkiyeyii sallıyor
|
||
|
||
| Emrem diyarbakırdaydın 2 gün önce yaa tühh oralarda olsaydım gelirdim
|
||
|
||
| Emre Aydın'ın yeni kibi Bu Kez Anladım çok güzel olmuş,bir kere Emre Aydın'ın içinde koştuğu labirent çok zekice düşünülmüş ve klibe farklı bir hava katmış.Sözün özü Emre Aydın'a yakışan çok güzel bir klip olmuş. | ||
|
||
işte iyi müzik yapan sanatçılardan biri sesini çok beğeniyorum ve şarkılarını severek dinliyorum
|
||
|
||
Bu kez anladım klibinin çekimleri sırasında çekilen ve yayınlanmasına izin verilen fotoğraflar.![]() ![]() ![]() |
||
|
||
fotoğraflar çok güzel ben klibi de sevmiştim zaten..sağol çekirge
|
||
|
||
| çok güzel resimler.paylaşım için teşekkürler. | ||
|
||
![]() süper (: dudağımı deLik onun ? pirsing için.. (: Beyaz da öyLe gibi geLmişti bana.. |
||
|
||
gerçekten müziğiyle konuşmasıyla çok kaliteli bir insan şarkılarıda aklımıza kazınmış hep fotoğraflar için herkese teşekkürler
|
||
|
||
| kulaklarımızın pasını silen güzel ses | ||
|
||
| emre aydını sevmiyorum | ||
|
||
![]() süper (: dudağımı deLik onun ? pirsing için.. (: Beyaz da öyLe gibi geLmişti bana.. fanı olmama rağmen öyle bir şey görmedim kendilerinde,,''kesinlikle yoktur'' diyebilecek kadar eminim olmadığına... beğenmenize sevindim arkadaşlar...resmi fan sitesinden alıntıdır fotograflar.. |
||
|
||
| bunlarda konser tarihleri; 26 Temmuz 2008 - İzmir Konseri 27 Temmuz 2008 - Ayvalık Konseri 01 Ağustos 2008 - İzmit Konseri 02 Ağustos 2008 - İstanbul Konseri 03 Ağustos 2008 - Tekirdağ Konseri 30 Temmuz 2008 - Bursa Konseri *www.emreaydi.org isimli resmi fan sitesinde ayrıltılı bilgiler yer almaktadır... |
||
|
||
![]() süper (: dudağımı deLik onun ? pirsing için.. (: Beyaz da öyLe gibi geLmişti bana.. fanı olmama rağmen öyle bir şey görmedim kendilerinde,,''kesinlikle yoktur'' diyebilecek kadar eminim olmadığına... beğenmenize sevindim arkadaşlar...resmi fan sitesinden alıntıdır fotograflar.. peki.. ![]() 30 Temmuz 2008 - Bursa Konseri gidicektim ama bazı nedenLerden doLayı gidemiyorum ![]() |
||
|
||
| kesinlikle mükemmel bencee onun gibisi yokk farklıı bi tarzz yanii | ||