|
||
| Cengiz Semercioğlu geçen gün yazdığı yazıya tepki göstermemize bozulmuşki bugünkü yazısında bizlere yer vermiş... Fan club’çılar eleştiri kaldırmaz-CENGİZ SEMERCİOĞLU-csemercioglu@hurriyet.com.tr Hiçbir sanatçı hakkında yazı yazamayacağız neredeyse, yazdığımız anda fan club üyeleri başlıyorlar mail bombardımanına... Adları üzerinde, fun club üyeleri işte; hayranı oldukları sanatçıya en ufak bir eleştiriye tahammülleri yok. Bir de gözleri ve beyinleri o sanatçıdan başkasını görmedikleri için okuduklarını da yanlış anlıyorlar. "Bizim grup Eurovision’da Mort ve Ötesi" oldu diye yazınca bu kez de Mor ve Ötesi’nin fan club üyeleri harekete geçti. Mor ve Ötesi’nin Türkçe söylemesini, cool takılmasını, rock parçayla katılmasını büyük meziyet olarak anlatıyorlar. Oysa Eurovision bunların hiçbirini isteyen bir yarışma değil ki... Ya "Biz Eurovision’a katılmayız" diyeceksin ya da katılıyorsan gereğini yapacaksın, "seksi kullanmayan ender ülkelerdeniz" gibi anlamsız misyonlar yüklenmeyeceksin... Şimdi bakınca diyorum ki; keşke katılmasalarmış yarışmaya... Neyse Eurovision’u unutun gitsin, Mor ve Ötesi bize yine güzel şarkılar yapsın... |
||
|
||
| mor ve ötesi her zaman güzel şarkılar yapıyor.Ayrıca adam 'Moer olduk gibi bişeyler demiş. bizde buna he deyip geçecek değiliz. | ||
|
||
| tabikiide haklısın...yazdığı yazı o kadar saçmaydı ki bugünkü yazısında da saçmalamış zaten.mor ve ötesi'nin yaptığını bi meziyet olarak görüyolar da ne demek? geçen senelerdeki gibi 2 gün sonra unutulcak şarkılar yapıp ortaya 2 dansçı kız koyup katılsaydık da bunu mu meziyet olarak görseydik_? | ||
|
||
Böyle bi cevap yazdım Cengiz bey'e... ![]() Yazdığınız yazıya tepki almanızın sebebi Mor ve Ötesi hayranlarının eleştiriye olan tahamülsüzlüğü değil, sizin yaptığınız eleştirinin boyutudur. Yazıdaki düşüncelerinizi kim okursa okusun saçma bulacağı kısımlar mutlaka olur.''Gözleri ve beyinleri o sanatçıdan başkasını görmediği için..'' yazmışsınız.oysaki biz sizin yazınızı bundan dolayı eleştirmedik. böyle bir ithamda bulunduğunuza göre sizde fazla eleştiriye açık sayılmassınız. ''Sizin deyiminizle''; Mor ve Ötesi’nin Türkçe söylemesi, cool takılması, rock parçayla katılmasını meziyet saymayalım da Ukrayna ve Yunanistan gibi ülkelerin hazırladığı tarzda birşeyler yapıp bunu mu meziyet sayalım? Eurovision 'un istediği şey Mor ve Ötesi'nin yaptığı şey değil ise Mor ve Ötesi'nin amacıda Eurovision'un istediğini vermek değildi zaten.Madem Eurovision'da tutan tarzda bişeyler yapmıyoruz o zamanlar katılmasınlar yorumunuzda tuhaf bana kalırsa. Meslektaşınız Yurtsan Atakan'ın dediği gibi; hiç değilse dandik bir yarışmaya kalite ve kişilik getirdiler! Ayrıca Mor e Ötesi bizlere güzel şarkılar yapmaya tabiiki devam edecektir.Bu konuda şüpheniz olmasın... |
||
|
||
sonuçta fan kulüp üyeleri demiş.mor ve ötesi'ni bir şey zannediyorlar demiş. sinir oldum daha da. "Mor ve Ötesi’nin Türkçe söylemesini, cool takılmasını, rock parçayla katılmasını büyük meziyet olarak anlatıyorlar. Oysa Eurovision bunların hiçbirini isteyen bir yarışma değil ki..." evet büyük bir meziyet! bu adam mor ve ötesi'ni anlayamış,ondan böyle saçma sapan sözlerle yazı yazıyor.zaten mor ve ötesi de bizler de eurovision'un nasıl bir yarışma olduğunu biliyoruz.mor ve ötesi,eurovision için değişecek değil ya. |
||
|
||
ne acayip insanlar var ...........
|
||
|
||
ne demek keşke katılmasaymış yhaa bunu belirleyenler en iyisini seçmiş zaten kimseye laf düşmez, bence bu yazısında da iç açıcı birşey yok maleseff eurovision gerçeklerin olmadığı komşulukun hatrı olan bir yarışma ve bir yarışma için gerçeklerinden vazgeçmek saçma bence, bir tarafını açıp bi yere gelen insanların şöhreti de nereye kadar onu da hepimiz biliyoruz neysee bizim için gerçekler çok farklı olduğu için anlaşamıycaz galiba uğraşmaya değmez
|
||
|
||
| Bu Cengiz Semercioğlu kim Hürryet'te köşe yazarlığı mı yapıyor kendisi?Tanımıyorumda. Gözleri hayranı olduğu sanatçılardan başka hiç bir şeyi görmüyor demiş kendileri.Ne demek bu ya?Bilip bilmeden konuşmasında forumumuza bi girsin bakalım sadece Mor ve Ötesiyle ilgili şeyler mi var acaba hiç dünyadan haberler, spor, felsefe, edebiyat, diyer sanatçılar, sağlık, kültür bölümleri yok olsa da o bölümler hep bomboş kalıyor di mi? Mor ve Ötesi'nin cool takılmasını rockla katılmasını meziyet olarak görüyorlar yazmış birde bu kişisel zevk meselesidir sen böyle bir müzik tarzını sevmiyor olabilirsin ama sevenlere de saygı duymak zorundasın.Eurovision bunların hiç birisini isteyen bir yarışma değil demiş birde bizde aksini idda etmiyoruz ki zaten. Ya "Biz Eurovision’a katılmayız" diyeceksin ya da katılıyorsan gereğini yapacaksın, "seksi kullanmayan ender ülkelerdeniz" gibi anlamsız misyonlar yüklenmeyeceksin...Diye br cümle yazmış birde.Ama sırf ne halt olduğu belli olan bir yarışma içinde kendi tarzından, ciddiyetinden ödün vermemek gibi bir şeyde var ama di mi? |
||
|
||
| bunlar gazeteci filan değil yaa...yaa bu gazeteciyiz diye geçinen bu herifler acaba müzik kaliteleri ne cok merak ediyorum..hangi konservaturdan mezunlar yada ne tür müziğe meyilliler anlamıyorum..ne diye yorum yaparsın bilmediğin şeyler hakkında..saçma sapan şeyler yazarak kendilerine sansasyon yaratıyorlar...sünepe takımı bunlar.. | ||
|
||
| kıvırayım derken saçmalamış bence. adı üzerinde fan club üyeleri işte... bu ne yaa? sanki gökhan özen fanlarına der gibi... dediğiniz gibi. bir gelip gezse forumu,göreceğiz sadece ''adı üzerinde fan club üyeleri mi?'' işte o zaman kendisi mort ve ötesi olacak |
||
|
||
bu adama öbür kadına bir şey yapalım yaa?
|
||
|
||
| "Mor ve Ötesi’nin Türkçe söylemesini, cool takılmasını, rock parçayla katılmasını büyük meziyet olarak anlatıyorlar. Oysa Eurovision bunların hiçbirini isteyen bir yarışma değil ki..." mor ve ötesi de eurovision u önemseyen bir grup değil zaten..ülkemizi temsil etmeleri için onları uygun gördüler onlarda seve seve kabul edip gittiler...bu adamın amacı nedir anlamadım? |
||
|
||
| Nereye ne yazacaklarını şaşırdılar iyice,herkes buluyor yargılacak bir kurban veriyo odunu.sonra tepki gelince biz agresif,körü körüne inan oluyoruzYazdıklarının devamını getiremeyeceksen hiç başlamayaksın o satırlara.Ya da adabıyla özür dilemeyi bileceksin. | ||
|
||
ya akan bir nehir buldular önüne set kurmak istiyorlar.ben sadece bu adam kılıklıya de get !!dengesiz demek istiyorum ama yazısına yorum yazmıyacagım !! prim yok benden
|
||
|
||
| Ya "Biz Eurovision’a katılmayız" diyeceksin ya da katılıyorsan gereğini yapacaksın, "seksi kullanmayan ender ülkelerdeniz" gibi anlamsız misyonlar yüklenmeyeceksin. Bir de Kerem ! e laf ediyor, ben bu adamı ne yaparım şimdi.... bombardıma devam ediyorum ben.. iyice sinirlendim..!!! |
||