|
||
| brezilya'da saglık bakanlıgı'nın sigara kullanımını azaltmak için hazırlattıgı bu fotograflar büyük ses getirdi.Bakanlık bu fotografları sigara paketlerinin arkasına basarak insanları sigaradan uzak tutumayı hedefliyor.bu uygulamadan sonra sigaraya devam etmek gerçekten yürek ister... (fotografları eklemek yerine link vermek istedim) http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=3743&page_number=1 |
||
|
||
| birkaç fotoğraftan sonra bakasım gelmedi... tuhaf ya hepsi.nasıl içiliyor hala anlayamıyorum. | ||
|
||
| çok etkileyici bir şey olmuş yaa. benim bakarken içim gidiyor içen birisi nasıl rahat rahat bakabilir bu resimlere | ||
|
||
Bunları göstermem lazım babama
|
||
|
||
| 4. fotoğraf çok iyi olmuş:D hatta bende bi fotoğraf linki vermek istiyorum ..sigara paketi üzerinde nekadar bilgi yazılsada hangimiz takıyoki? buyüzden daha dikkat çekici yapılması istenmiş:D http://img296.imageshack.us/img296/3204/igeberrl7.png |
||
|
||
Bunları göstermem lazım babama ![]() aynen
|
||
|
||
bushraun karikütür baya trajikomikmiş ama en çok foruma girince harunun görmesini istiyorum ben zaten bırakmak istiyorlarmış havaalanında öyle söylemiş. bir sevindim bri sevindim anlatamam içim rahatladı yani bu haberi onlara mailde atacagım görürüler sanırım
|
||
|
||
gerçekten çok kötü bir görüntü, ama buna rağmen insanlar içmeye devam ediyor
|
||
|
||
| benim halamin sigarasinda yaziyorki " sigara cok zararlidir ,hic iyi degil , hic baslamayin bile" normalde hep reklam yazarlar sigaranin üstüne ama bu yaziyi görünce cok sasirmistim |
||
|
||
evet benimde ![]() ![]() |
||
|
||
benim halamin sigarasinda yaziyorki " sigara cok zararlidir ,hic iyi degil , hic baslamayin bile" sen baya uzak yaşıyorsun sigaradan heralde normalde hep reklam yazarlar sigaranin üstüne ama bu yaziyi görünce cok sasirmistim neler yazıyorlar baya zamandır yazıyor o yzaılar ama takan yok benim aklıma birşey daha geldi ben saglık ocagına gittigimde sigaranın vucüda verdigi zararları ayrıntılı ve çok etkileyici şekilde anlatılan bir poster görmüştüm -bulursam burayada koyarım-o resmi sigara kutularına bastırsalar daha etkiler sanırım bir sigara kutusunda bacaklara ne oldugu digerinde ince bagırsaklar mide en kötüsüde bogaza ve ses tellerine verdigi zarar
|
||
|
||
Süpermiş ya
|
||
|
||
bushraun karikütür baya trajikomikmiş ama en çok foruma girince harunun görmesini istiyorum ben zaten bırakmak istiyorlarmış havaalanında öyle söylemiş. bir sevindim bri sevindim anlatamam içim rahatladı yani bu haberi onlara mailde atacagım görürüler sanırım resmide yolla ama ben sadece güldüm pek etkilemedi benide umarım harun ben falan topluca bırakırız
|
||
|
||
kusucam galıba
|
||
|
||
bushraun karikütür baya trajikomikmiş resmide yolla ama ben sadece güldüm pek etkilemedi benide ama en çok foruma girince harunun görmesini istiyorum ben zaten bırakmak istiyorlarmış havaalanında öyle söylemiş. bir sevindim bri sevindim anlatamam içim rahatladı yani bu haberi onlara mailde atacagım görürüler sanırım umarım harun ben falan topluca bırakırız ![]()
|
||