|
||
| midem bulandı biranda sanki | ||
|
||
| cok igrenc yaaa sigara içmek mi allah korusun bu resimlerden sonra | ||
|
||
| Bazıları aldırmaz icmeye devam eder.Vız gelir onlara...! | ||
|
||
| üff bakamadım birkaç resimden sonra çok kötü | ||
|
||
bu resimlerden sonra sigara içebilecek biri cidden enteresan biridir
|
||
|
||
benim halamin sigarasinda yaziyorki " sigara cok zararlidir ,hic iyi degil , hic baslamayin bile" Arkadaşlar o yazılar insanları bilgilendirmek için değil sigara markalarının kendilerini kurtarmak için sigara paketinin üstüne yazıyorlar. Ölüme sebep olunca dava açılabiliyor. Adamlar da üstüne yazıyorlar " Sigara öldürür. " diye sonra dava açılınca biz üstüne yazdık bilerek kendilerini öldürmüşler diyorlar ve işin içinden sıyrılıyorlar.
normalde hep reklam yazarlar sigaranin üstüne ama bu yaziyi görünce cok sasirmistim |
||
|
||
ıyy bunlar neydi böyle ya sigara içmek mi Allah korusun.Babama göstericem bu fotoğrafları.
|
||
|
||
Bazıları aldırmaz icmeye devam eder.Vız gelir onlara...! aynen biz sorumsuz sadece kendini düşünenlerdeniz malesef
|
||
|
||
| sigara için devam aynı yolda bu görüntülerle birlikte artık n'olur bilemeyiz | ||
|
||
| bu ne biçim resim artık midem kaldırmadı insanlar sıkıntılarını geçirmek için sigara içiyorlar ya bence asıl sıkınntı içtikten sonra | ||
|
||
Türkiye'de de ancak 'Sigara içmek size ve çevrenizdekilere zarar verir' yazarlar
|
||
|
||
ve o yazılardan para kazanıyorlar arkadaşlar.
|
||
|
||
keşke bu resimlere gerek kalmasaydı insanlar sigarayı hiç kullanmasalar ama ne yazık ki bu pek mümkün gibi gözükmüyor aslında önemli olan hiç başlamamak
|
||
|
||
| İnatla içenlere bu resimler de çare olmayacak hepimiz biliyoruz bunu.. Büyük çoğunluk görmezden gelecektir..Malesef.. |
||
|
||
kusucam galıba ![]() aynen bende ya.. burdan birileri duysun sesimi deiçmeye devam etsin sonra ne buluyorlar şu iğrenç şeyde aklım almıyorr
|
||