|
||
| 53. Eurovision Şarkı Yarışması'ndan mutlu ama yorgun dönen grup, bir süre dinlenerek önündeki konserlere odaklanıyor. Haziran ayının 6'sında Almanya - Mannheim'da, 27 ve 28'inde sırasıyla İstanbul - Parkorman ve İzmir/Çeşme - Alaçatı Babylon olmak üzere 3 konser verecek olan mor ve ötesi, bir yandan yakında çıkaracağı yeni albümün çalışmalarını sürdürüyor. Haziran konserleri ile ilgili ayrıntılı bilgi yakında 'konserler' bölümünde olacak. 31 Mayıs Cuma gecesi Parkorman'da görüşmek üzere!.. http://www.morveotesi.com |
||
|
||
Bundan daha güzel heycan verici bir haber olabilirmi yaa..
|
||
|
||
| İzmir/Çeşme - Alaçatı Babylon ölmek istiyorum...
|
||
|
||
biraz önce siteden okumuştum bu haberi.daha çok yerde konser versinler ya şuankilere gidemiycem puff
|
||
|
||
allaaahhhh izmir hemde çeşme hemde babylon ufff gitmek var birde öss çoktan bitmiş süper süper ya plan yapmam lazım çeşmeye erken gitmek zorunda olucam ama olsun işin ucunda böyle bir konser var haber için sagol canım
|
||
|
||
ya çeşme olmasaydı eğer, bende o konserdeydim.. off niye çeşme niyee..şöyle bir buca yapsınlar, fuar muar ama..
|
||
|
||
ya çeşme olmasaydı eğer, bende o konserdeydim.. off gelmel için bir engelin yoksa ben sana bi müjde vereyim niye çeşme niyee..şöyle bir buca yapsınlar, fuar muar ama.. ![]() çeşme otobüsleriyle ılıca terminalinde inince babylona servisler var hem götürüyor hem getiriyor yani
|
||
|
||
| süper yaaa. yeni şarkılar gelio. harikaaa | ||
|
||
deli'nin açıklandığı gün kerem özyeğen'e sorduğum da eurovisiondansonraki planlar diye "hazianda mini bir albüm çıkaracağız" demişti pazartesi günü de harun "haziran" dedi. bu albüm kesin sarkar ya da sarkmalı. sarkmazsa bünyeme tesr gelit yataklara düşerim ama bir bakıma da sarkmalı daha yeni döndüler dinlenmeden konserlere başladılar ne zaman kaydedecekler?bir de 31 mayısta göüşürüz
|
||
|
||
haziran mı of çok az kalmış ya
|
||
|
||
ya çeşme olmasaydı eğer, bende o konserdeydim.. off bencede buca yapsınlar, fuar bide gündoğdu. niye çeşme niyee..şöyle bir buca yapsınlar, fuar muar ama.. ![]() ) sende bucadansın sanırım bende bucadanım.
|
||
|
||
ya çeşme olmasaydı eğer, bende o konserdeydim.. off gelmel için bir engelin yoksa ben sana bi müjde vereyim niye çeşme niyee..şöyle bir buca yapsınlar, fuar muar ama.. ![]() çeşme otobüsleriyle ılıca terminalinde inince babylona servisler var hem götürüyor hem getiriyor yani ![]() saol bu arada teşekkür ederim.. gidersem inşallah...yararlanırım bilgilerinden
|
||
|
||
31 mayıs'da görüşürüz .............
|
||
|
||
| İzmir/Çeşme - Alaçatı Babylon orada olmaya çalışacağım ve albüm allahım işte bu..gelsin gelsin.. | ||
|
||
31 Mayıs'ta mı Çeşme'ye gelecekler
|
||