|
||
çıksın artık yaaaa he yaa yeni şarkıları düşündükçe meraktan çatlıyorum eylül geldi gidiyo puffffff ![]()
|
||
|
||
az kaldı geliyor ufak bir single artık..
|
||
|
||
| ayy çok sabırsızız ama ne yapalım biz de fanlar olarak merak ediyoruz | ||
|
||
| daha da çoookk bekleriz... | ||
|
||
| yok ya o kadar olmaz...bence bu yıl sonunda yada yeni yılın başında çıkar... | ||
|
||
çıksın artık yaff bir buçuk iki aydır bekliyoruz
|
||
|
||
| merak arttı iyice ya çıksın albüm..!
|
||
|
||
umarım hep dinlenilebicek bi albüm olur.tatsızlaşmaz. morlarımızın hangi albümü öyle oldu ki
|
||
|
||
Yeni albüm mü?Süper!Süper!süper!
|
||
|
||
Haydi artıkkkk
|
||
|
||
| ama şu açıdan düşünelim...eğer hızlı albüm çıkarırlarsa beklediğimiz şeylerle karşılaşabilirz ancak iyice MVÖ çalışırsa iyi bir albüm çıkarırsa çok daha iyi olmaz mı ssizce bende sizin kadar merak ediyorum bunu!!! | ||
|
||
| lütfen artık, meraktan çatlayacağım. çıksın yeni albüm.. | ||
|
||
| Daha önce de söylemiştim bence albümün çıkış tairihi 2009'a sarkacak. Ekim ayıydı Kasım oldu albüm hala ortalıklarda yok (: Umarım yanılıyorumdur (: | ||
|
||
| Valla benim düşüncem sitemizden bir arkadaş mor ve ötesi ile görüşsün ve sorsun çıkış tarihini.Bİr arkadaş derken görüşme imkanı olan bir arkadaş.saygılar. | ||
|
||
| "başıbozuk" yolda! mor ve ötesi'nin yeni albümü "başıbozuk"un çıkışı için geri sayım başladı. Kasım ayı sonuna doğru çıkacak albümde yeni stüdyo kayıtları, canlı şarkılar ile eski ve yeni bazı şarkıların remixleri yer alıyor. Yakında albümle ilgili daha fazla ayrıntı ve şarkı listesini burada bulabilirsiniz. Kaynak: www.morveotesi.com |
||