|
||
31 Mayıs'ta mı Çeşme'ye gelecekler ![]() hayır 31 mayıs'da parkorman'dalar 28 haziran'da İzmir'deler .........
|
||
|
||
hmm. teşekkürler söylediğin için. Şimdi içim rahatladı. Gidemeyeceğim diye çok korkmuştum. çok sağol.
|
||
|
||
Ben yeni albüm haberini ekledim. Ama moderatörler sildi. O zaman tekrar buraya yazayım. Kerem Kabadayı Üsküp'teyken ben kendisiyle konuştum. Bana yaza doğru bir albüm çıkaracaklarını söyledi. İçinde Eurovision'a hazırladıkları 3 parça, akustik performanslar ve bazı mikslerin de bulunacağını söyledi. Bir bakıma toplama bir albüm olacakmış. Yani sadece 2 yeni şarkı olacak. Tamamen yeni şarkılardan oluşan albüm de 2009 veya en geç 2010 yılına kadar çıkacakmış. Bunlar Kerem Kabadayı'nın ağzından çıktı.
|
||
|
||
sıcak sıcak şarkılar geliyorrr
|
||
|
||
31 mayıs'da görüşürüz 31 mayıs cuma gecesi demişler resmi sitede?
............. |
||
|
||
| ohh iyi yaa geliyor aLbüm.. =) sevindim vaLLa.. sağol |
||
|
||
Ben yeni albüm haberini ekledim. Ama moderatörler sildi. O zaman tekrar buraya yazayım. Kerem Kabadayı Üsküp'teyken ben kendisiyle konuştum. Bana yaza doğru bir albüm çıkaracaklarını söyledi. İçinde Eurovision'a hazırladıkları 3 parça, akustik performanslar ve bazı mikslerin de bulunacağını söyledi. Bir bakıma toplama bir albüm olacakmış. Yani sadece 2 yeni şarkı olacak. Tamamen yeni şarkılardan oluşan albüm de 2009 veya en geç 2010 yılına kadar çıkacakmış. Bunlar Kerem Kabadayı'nın ağzından çıktı. Sağol bilgi için ![]() ![]() 2009'da çıkacağınız umuyoruz Hem albüm tarihlerindeki düzen -midir tesadüf müdür artık-e göre 2009da çıkması gerekiyor.2010'a sarkmasın.Çatlarım,ölürüm ![]() Akustikler de Ghetto'dan olur büyük ihtimal.Süper ya ![]() 23'ün canlı versiyonunu da koysalar keşke
|
||
|
||
31 mayıs'da görüşürüz 31 mayıs cuma gecesi demişler resmi sitede? .............ama cumartesiye geliyor yanlış yazılmış herhalde ...............
|
||
|
||
| yihuuu yeni albüm geliyor çok mutlu oldum eurovision için hazırlanan iki şarkıyı sabırsızlıkla bekliyorum (= ya keşke ankarada da konser verseler
|
||
|
||
Ben yeni albüm haberini ekledim. Ama moderatörler sildi. O zaman tekrar buraya yazayım. Kerem Kabadayı Üsküp'teyken ben kendisiyle konuştum. Bana yaza doğru bir albüm çıkaracaklarını söyledi. İçinde Eurovision'a hazırladıkları 3 parça, akustik performanslar ve bazı mikslerin de bulunacağını söyledi. Bir bakıma toplama bir albüm olacakmış. Yani sadece 2 yeni şarkı olacak. Tamamen yeni şarkılardan oluşan albüm de 2009 veya en geç 2010 yılına kadar çıkacakmış. Bunlar Kerem Kabadayı'nın ağzından çıktı. Sağol bilgi için ![]() ![]() 2009'da çıkacağınız umuyoruz Hem albüm tarihlerindeki düzen -midir tesadüf müdür artık-e göre 2009da çıkması gerekiyor.2010'a sarkmasın.Çatlarım,ölürüm ![]() Akustikler de Ghetto'dan olur büyük ihtimal.Süper ya ![]() 23'ün canlı versiyonunu da koysalar keşke ![]() Ben de yeni albümümün 2009'da çıkmasını umuyorum. Evet Ghetto'daki konserden akustikler olursa süper olur. Ama Rolling Stones dergisinin verdiği 4 akustik parça da çok süperdi, onlar da olabilir. Kimbilir belki de stüdyo kaydı yaparlar en baştan. Her nasılsa yeni albüm bir an önce gelsin
|
||
|
||
ya çeşme olmasaydı eğer, bende o konserdeydim.. off sana katılıom...aynı semtte oturuoz sanırım..fuarda filan olsa süper olurdu valla.. niye çeşme niyee..şöyle bir buca yapsınlar, fuar muar ama.. ![]()
|
||
|
||
izmir mi gitmem lazım! Allah'ım ne güzel bir haber bu böyle! yeni albüm de gelsin evet ya. ![]() ya çeşme olmasaydı eğer, bende o konserdeydim.. off sana katılıom...aynı semtte oturuoz sanırım..fuarda filan olsa süper olurdu valla.. niye çeşme niyee..şöyle bir buca yapsınlar, fuar muar ama.. ![]() ![]() ![]() 31 Mayıs'ta mı Çeşme'ye gelecekler ![]() hayır 31 mayıs'da parkorman'dalar 28 haziran'da İzmir'deler .........harun abinin doğum gününde oley!
|
||
|
||
ohoo 2009 a çok var daha oLsun bekLeriz.. yeterki çıksın..
|
||
|
||
yuppii yenii aLBüm 0lééyyy ![]() 'ß' değil 'B' kullanıyoruz. |
||
|
||
yeni albümmüü çok sevindim şimdi 2009 2 yeni albüm birden alıcam mcr ve mvö olyy
|
||