|
||
ne zaman bostancı ya yada harbiye açık havaya gelecekler acaba
|
||
|
||
oleyyy ben ablamla 2009 gider aliriz insallah
|
||
|
||
| Yeni albümü sabırsızlıkla bekliyorum akustik performanslar, miksler,eurovision için besteledikleri şarkılar falan baya değişik ve güzel olacağa benziyor.2009-2010 arasında da yeni albüm.Ayrıca Çeşme konseri(OKS'den sonra mutlaka gideceğim)Mor ve ötesi'nin programı çok yoğun anlaşılan | ||
|
||
SUPER YENI ALBUM YOLDAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
|
||
|
||
Insallah yine Stuttgarta gelirler
|
||
|
||
Uff yine Bursa yok! ![]() Varsa yoksa İzmir-İstanbul... Neyse.Gidebilecek olan arkadaşlarımıza iyi eğlenceler diliyorum.Bolbol fotoğraf bekliyoruz sizden. |
||
|
||
İzmir'e gelseler bile 18 yaş sınırı olan barlara geliyorlar o yüzdn bende gidemiyorum.
|
||
|
||
ya bunların hepsi güzel ama eskişehir e de bir konser olsaydı daha güzel olurdu.şöle bir turneye çıkıp sonra albüm yapsalar çok iyi olurdu çok özledim onları
|
||
|
||
Yeni albümü sabırsızlıka bekliyom(:
|
||
|
||
| Albüm cıksa bir an once heyecanlandım yaaa... | ||
|
||
Mannheim'a geliyorlar ama ben gidemiyorum ya ![]() umarim bir gün de Avusturya'ya gelirler. yeni albümlerini de sabirsizlikla bekliyorum
|
||
|
||
| 28 haziran konserine gidenlerden biri olsam kesin "doğum günün kutlu olsun harun abi" diye pakart açardım. inşallah bu yazda diyarbakır'a gelirler de bizde konser meydanında "deli"ririz konserlere gidenlere iyi eğlenceler
|
||
|
||
inşallah bursaya gelirler..kendilerine kişisel mail atmştım..şöyle bursa/ihsaniye tarafında olsun diye ayyy ne güzel olur ya evimin dibi öss mösese dinlemem uçarım ya ben o gazla boğaziçine 1.likle girer haruncumla okuldaş olurum ![]() kesinlikle saygıdeğer mvö lütfen maili okuyun ve dikkate alın ve hatta en yakın zamanda gelin bursaya..otele falan gitmenize de gerek yok bizde de kalabilirsiniz yani sorun olmaz (A) ) yeterki GELİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNN!!!!!!! <3burakkkkk<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 |
||
|
||
keşke gelebilseydim
|
||
|
||
Yeni albümlerini büyük bir merak icinde bekliyorum! Eminim yine harikalar yaratacaklardir ve kendilerini bir kez daha asacaklardir! Umarim güzel düetlerle süslenir albümleri ve yine bizleri delirtirler.......Bir an önce ciksin artik dayanimiyorum yeni albümlerini istiyorum!!! Dogumgünümden önce ciksada cifter cifter albüm hediye etseler arkadaslarim ![]() Süppppppppppper sarkilar bekliyor bizi his edebiliyorum....simdiden herkese dinlerken iyi eglenceler mordaslarim!
|
||