|
||
yaa ben ankaraya gidiyorum onlar buraya geliyorlar ankarada da konser versinler artık ordayım tamam istanbulda olacak ailem ama gelemem burda ankarada şöyle uzun ve güzel bir konser olsa ![]() albümede çok sevindim(sevinmemek elde değil ki "sizin kadar sevindim") ama onlar yoruldular ya biraz dinlenmelerini daha çok isterdim yazık onlara ya albümü erteleselerdi keşke biraz daha bekleye bilirdim (tabi siz ne düşünüyosunuz bilemem) |
||
|
||
| yeni albümleri ne zaman çıkıyo? | ||
|
||
| Yeni albümlerini sabırsızlıkla bekliyorummm bendee.!! Her albüm gibi buda değişik bişey olucak eminim.! Çok farklılar ve ben bu farkı çok seviyorum. | ||
|
||
| .. yeni albümlerini bekliyoruz... ama galiba önce bi konser albümü çıkarcaklarmış... yanlış mı biliyorum acaba?? | ||
|
||
| Toplama bir albüm çıkaracağız diyordu Keröz. | ||
|
||
canlı performanslar olcakmış albümlerinde..
|
||
|
||
şöyle olacak bildiğim kadarı ile. (bu konuda da illa bilgi verecem ha ) 3 tane remix; saklama, darbe ve parti diye hatırlıyorum.deli ve diğer 2 şarkı ve akustik performanslar.
|
||
|
||
şöyle olacak bildiğim kadarı ile. (bu konuda da illa bilgi verecem ha ) 3 tane remix; saklama, darbe ve parti diye hatırlıyorum.deli ve diğer 2 şarkı ve akustik performanslar. ![]() partinin remixini gercekten cok meak ediyorum..
|
||
|
||
şöyle olacak bildiğim kadarı ile. (bu konuda da illa bilgi verecem ha ) 3 tane remix; saklama, darbe ve parti diye hatırlıyorum.deli ve diğer 2 şarkı ve akustik performanslar. ![]() kördüğüm demişti sanki.. |
||
|
||
canlı performanslar olcakmış albümlerinde.. süper yaa çok sevindim ne zaman çıkacak acaba ![]()
|
||
|
||
albümde eurovision için düşünülmüş 2 şarkı da olacakmış
|
||
|
||
şöyle olacak bildiğim kadarı ile. (bu konuda da illa bilgi verecem ha ) 3 tane remix; saklama, darbe ve parti diye hatırlıyorum.deli ve diğer 2 şarkı ve akustik performanslar. ![]() kördüğüm demişti sanki.. evet kördüğüm demişti sanki ...............
|
||
|
||
Bundan daha güzel heycan verici bir haber olabilirmi yaa.. ![]() bencede olamaz beklemekten ölüyordukk ama ilac gıbı sanki
|
||
|
||
yeni albümleri ne zaman çıkıyo? haziran gibi heralde..## |
||
|
||
Bu albüm diğerleri gibi muhteşem olacaktır amabu albümün daha cok güzellikleri VARDIREMİNİM
|
||