|
||
ooohhhhhh yeni albüm geliyo oooooooollleeeeeeeeeeyyyy!!!!!!!yeni ve mükemmel şarkılar gerçekten dört gözle bekliyoruz valla çok sevindim
|
||
|
||
albüm ne zaman çıkıyor?bilen var mı
|
||
|
||
albüm ne zaman çıkıyor?bilen var mı ![]() Eylül'de... |
||
|
||
albüm ne zaman çıkıyor?bilen var mı ![]() Eylül'de... ben yazın çıkıcak diye biliyodum..
|
||
|
||
| Bayağı varmış.Ama sabırla beklemeye calışacağız.Başka caresi yok. | ||
|
||
Bayağı varmış.Ama sabırla beklemeye calışacağız.Başka caresi yok. evet zaten sevdiğim tüm sanatçıların albümleri o aylarda çıkıyo
|
||
|
||
| Temmuz Konserleri! Yakında çıkaracağı yeni albümün çalışmalarını yoğun olarak sürdüren mor ve ötesi, Temmuz ayında Türkiye'de birkaç konser vermeyi planlıyor, bunlarla ilgili ayrıntılı bilgi de yakında 'konserler' bölümünde olacak. Kaynak: www.morveotesi.com |
||
|
||
| Temmuz konserlerinin açıklanmasını heyecanla bekliyorum | ||
|
||
| yenı albümü sabırsızlıkla beklıyorum.yenı albumunun içinde eur.şarkısıda olucakmış senı çok sevıyorum harun tekın.... | ||
|
||
eylülü sabırsızlıkla bekliyoruz
|
||
|
||
az kaldı;dayanın mordaşlar
|
||
|
||
az kaldı;dayanın mordaşlar ![]() sabrın sonu selamet olucak..
|
||
|
||
| aa eylüle cok az kaldi ama insallah burdada satarlar | ||
|
||
| eylül iyi olmuş bence. büyük düşler ,'sıkıldık yeni albüm gelsin' diyebileceğimiz bir albüm değildi . (: | ||
|
||
ooohhhhhh yeni albüm geliyo oooooooollleeeeeeeeeeyyyy!!!!!!!yeni ve mükemmel şarkılar gerçekten dört gözle bekliyoruz valla çok sevindim yeni bir albüm yeni bir delilik haha ![]()
|
||