|
||
| 28 Haziran 2008 Cumartesi Yer: İzmir/Çeşme - Alaçatı Babylon Saat: 23.45 bilet fiyatları 1.Kategori (Ön Satış): 28,00 YTL 2.Kategori: 33,50 YTL - 18 yaş sınırı vardır. - Etkinlik gününe kadar biletler ön satış fiyatından, etkinlik günü normal fiyattan satılacaktır. - Öğrenci biletleri öğrenci kimliği ile geçerlidir. - Kapılar saat 22:00'da açılır. http://www.biletix.com/event.htm?id=JBCA2 |
||
|
||
| allah allah.. orada olmaya çalışıcam..bana 2 saat uzakta ama gidicem heralde.. | ||
|
||
| harunun doğum günü bu arada |
||
|
||
harunun doğum günü bu arada bize nasip olucak inşallah..
|
||
|
||
Allah kahretsin.. ![]() ama gitmeye çalışıcam bende..annemler izin verirse.. çeşmede olmasaydı keşke.. |
||
|
||
çok güzel bir haber hazır Çeşme ye gelmişlerken belki buralarada uğrarlar ...ege turu iyi olur aslında eurovizyon sonrası
|
||
|
||
harunun doğum günü bu arada ay evet süper olcak çok heyecanlandım şimdiden ya çok özlemiştim
|
||
|
||
| Kesin olarak kimler gidecek acaba?? | ||
|
||
| Eveeett bir izmir konseri daha (: Gidip gidemeyeceğim konser saatine göre belli olacak, hadi bakalım hayırlısı.. |
||
|
||
allah allah.. orada olmaya çalışıcam..bana 2 saat uzakta ama gidicem heralde.. İsmail ve Melis,eğer giderseniz bol bol fotoğraf ve videosuz dönmeyin bence ![]() Of ya Çeşme yerine Bodrum'a gelselerdi keşke o gün.Hem de 28 Haziran... |
||
|
||
| Harun'un doğum günündeki konser İzmir'de,sizin için sevindim neyse şimdiden giden arkadaşlara iyi eğlenceler bizim yerimizede kutlarsınız artık
|
||
|
||
harun abinin doğum gününde bir de! vay be!gitmeye çalışacağım... harika bir haber...
|
||
|
||
Offf çeşme olması kötü ama bugünden insanları ayarlamaya başladım sanırım gidebileceğim ! birde saati bilsek daha kesin olcak .. |
||
|
||
allah allah.. orada olmaya çalışıcam..bana 2 saat uzakta ama gidicem heralde.. İsmail ve Melis,eğer giderseniz bol bol fotoğraf ve videosuz dönmeyin bence ![]() Of ya Çeşme yerine Bodrum'a gelselerdi keşke o gün.Hem de 28 Haziran... Aa fotoğraf ve videoyuz döner miyiz ? ayıpsın Hele bir gidelim de ![]() Offf çeşme olması kötü ama bugünden insanları ayarlamaya başladım sanırım gidebileceğim ! birde saati bilsek daha kesin olcak .. Evet her şey saate bağlı :S |
||
|
||
off yaa gidemiycem hem de harun tekinin doğum günüü
|
||