|
||
mor olmasını çok isterdim. en iyisi yakında mora boyatmak odamı.
|
||
|
||
| benimki açık pembeydi. | ||
|
||
benim odam mine renginde dengede olduğumu biliyordum zaten
|
||
|
||
| benim odam mavi,mor,yeşil,pembe...bir hataya düşüp pencerenin duvarını pembeye boyatmıştım ama turuncu olsun istiyorum... ; | ||
|
||
e benim odamın rengi bunların arasında yook
ben koyu ve açık gri olarak iki renk boyattım odamı. bana huzur veriyor şahsen. bide ben karanlığı çok severim bence insanın kendine bağlı bunlar. her insana göre değişir. |
||
|
||
benim odam mavi,mor,yeşil,pembe...bir hataya düşüp pencerenin duvarını pembeye boyatmıştım ama turuncu olsun istiyorum... ; seni odanı hayal bile edemiyorum
|
||
|
||
turuncu olsun isterdim enerjinin rengi..!
|
||
|
||
| benim odamın rengi mor | ||
|
||
Üstü mor altı mavi aynı duvar bu tabii ki
|
||
|
||
Mor olmasını çok isterdim ama izin vermiyolar aynennnnnnnnnn:D
.......... |
||
|
||
Benim ki mavi ama hiç mutlu olamadık nedense (:
|
||
|
||
benim ki beyaz ya tamam biraz sıradan ama beyaz olmayınca rahat edemiyorum odam beni daraltıyorr salonun rengi sarı beni feci rahatsız ediyor ama aslında bu sevgi adına mora boyatmak kötü fikir değil odamı evet evet hemen anneme söylüyorum
|
||
|
||
| beyaz ama renklendiricem biraz | ||
|
||
valla ne olduğunu bilmiyorum ama böle açık kırmızı tonlarında bişey şarap rengi mi diyorlar
|
||
|
||
benim odam mavi,mor,yeşil,pembe...bir hataya düşüp pencerenin duvarını pembeye boyatmıştım ama turuncu olsun istiyorum... ; seni odanı hayal bile edemiyorum ![]() tavanın bir kısmı fıstık yeşili bu arada ama en çok mavi duvarımı seviyorum
|
||