|
||
benim odam mavi,mor,yeşil,pembe...bir hataya düşüp pencerenin duvarını pembeye boyatmıştım ama turuncu olsun istiyorum... ; seni odanı hayal bile edemiyorum ![]() tavanın bir kısmı fıstık yeşili bu arada ama en çok mavi duvarımı seviyorum ![]() ay allahım tavan da mı renkli
|
||
|
||
evet ya aslında çok kötü durur diyordum sonradan odamın beni yansıttığını farkettim...saydığım renkler arasında kararsız kalmıştım her duvar bir renk olsun dedim...
|
||
|
||
| Yeşilden nefret ediyorum ama odam yeşil.Ben siyah diyorum babamla ve annem sacmalama diyorlar.Kime ne ben zaten karanlık olsun istiyorum. | ||
|
||
Benim lila ....Benim bildiğim kadarıyla mor sıkıntının rengi hatta delilik simgesi miydi neydi öyle birşey de duymuştum bir yerden...
|
||
|
||
| benim odamın rengi fildişi ama krem de deniliyor.. |
||
|
||
| benim odamın rengi yeşil,hiç sevmiyorum.ben siyah istiyorum ama tabii bizimkiler,belki her anne baba gibi, izin vermiyor.karanlık olur diyorlar.zaten istediğim o, ama anlamıyorlar.birde annem "gören 'acaba bu kızda psikolojik sorunlar mı var' der" diyor,offff anne babamı ikna etme şansım sıfır yani.ama odamın rengi mor olmasını da çok isterim...çok güzel bir renk (: | ||
|
||
benim odam açık sarı nefret ediyorum renginden ama siyah olmasını isterdim yada mor
|
||
|
||
Ben simdi bu oda rengini ve kendime göre ruh halimi yorumlayim: Lacivert tonu, bence cok depresif bir oda rengi, insan oda da durdugu sürece icine kapanir ve karamsar olur Kirmizi tonu, insani hemen sinirlendirir , herkesin sinirlerini gerer, oda da büyük kavgalar yasanir Mor tonu, insani ilk basta cok mutlu yapar , sonradan bogar Turuncu ve sari tonu, cok negatif bir renktir, odada esyalara negatiflik verir, hersey gözünüzde cok negatif görünür Yesil ilk basta size güzel gibi gelir, ama sonradan oda etkisini gösterir ve icinizi sIkar. Bana göre böyle. ![]() Galiba benim renkler ile sorunum var, en iyisi odami caddelerde kurmak olacak galiba^^ Güzel bir bilgi teşekkür ederim... |
||
|
||
benim odamin rengi pembe böyle gece uyurken pembe pembe rüyalara dalıyorum
|
||
|
||
Benim lila ....Benim bildiğim kadarıyla mor sıkıntının rengi hatta delilik simgesi miydi neydi öyle birşey de duymuştum bir yerden...O zaman hepimiz deliyiz
|
||
|
||
| Benim oda rengimi en son annem belirledi:D Lila güzel bilmem ben de ya beyaz ya da lila isterdim güzel olmuş kısacası | ||
|
||
odam yeşil ama mor olsun isterdim
|
||
|
||
| benim odam duvar 4e bölünmüş şekilde çaprazlamasına SARI LACİVERT..öğrenci olmanın ayrı evin olmasının faydaları.. | ||
|
||
benim odam açık mor ama ben çok dengesizim rengi biraz koyulaştırsam mı
|
||
|
||
yesil neden yok kii
|
||