Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Oda renginiz Ve Ruh Hali

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Sağlık

: Oda renginiz Ve Ruh Hali

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 [ 4 ]

mosmorumsutrak 01.09.2008 08:59:32
Yesil ilk basta size güzel gibi gelir, ama sonradan oda etkisini gösterir ve icinizi sIkar.

valla öyla benim ki yeşil mobilyalarda ahşap tam orman Grin Grin Grin
 yok ben odayı osmanlı kırmızısı yapmaya karar verdim Grin Grin hem ağır hem güzel

delinin delisi 07.09.2008 15:12:32
odam bembeyaz ve ortasından ayıcıklı duvar kağıdı geçiyor..valla biz taşındığımızda öyleydi..bana kalsaayı istemem odamda..zaten heryerde poster var onlarda arada kaynıyor Grin

k_u_r_T 03.10.2008 16:35:43
bir duvar yeşil biri siyah biri kırmızı biri mor tavandada birsürü nirvana posteri var  Grin annemler yurt dışındayken gizlice boyatmıştım Grin Grin

Muser* 03.10.2008 16:42:53
Açık pembe ve koyu pembe iki renk ve iğrenç.

Duygu_dd 08.10.2008 18:47:01
odamın rengi sarı ama tembelin tekiyim  Grin   şaka şaka
bana sorsalardı  belki her renk aklımdan geçerdi de pembe asla nefret ederim pembeden bana çok uuuyuz bi renkmiş gibi gelir yani hayal kurarım da dünydan koparım diye düşündüğümden dolayı belki de ne biliyim öyle işte pembe olmasın
siyah desem zaten arada satanist diye söyleniyorlar bizimkiler  kesin  bi iki pataklarlardı beni
mavi deseeeem yine olmaz banyo rengi gibi geliyor bana, her gördüğüm evin banyosu maviliydi dee
ama turkuaz olabilirdi yani deniz mavisi gibi bişiler işte
yeşil boğar beni ıyyy
ama turuncu olabilirdi güzel bi renk insanın içii açılıyor
kırmızı da güzel bi renk ama oda için değil
beyaz iğrenç  her an kirlenecek gibi benlik değil
mor  rengini hep severdim zaten o da olabilir
ya işte bulduumm  renklerimi  turuncu ya da mor  tabii soran olursaa ayrıca yatağımın baş köşesine de  elimi boyaya batırarak   tüm renklerden karışık  tuhaf( benim gibi)     bişeyler yapmak isterdim... ah ah bi bıraksalar keşkee mahvedecem odayıııı Grin

KroniKVaKa 04.11.2008 15:10:13
Dengenin rengi mor

Uzmanlar mor denince dengeden söz ediyor. Kendinize ait ‘’Dengem yerinde değil’’ şeklinde bir yorum yaptığınızda, mor bir fuları elinizle ittiğinizin farkında bile olmazsınız belki. Bu renk denge için bire bir... Ruhsal ve fiziksel anlamda enerji dengesizliği söz konusu olduğunda moru kullanın. Ama abartmayın, öfke duygunuzu körükleyebilir.

fyas 16.11.2008 20:10:01
odamın duvarı buz mavisi ama ruh halim çok garip ben odamın duvarlarına bakınca üşüyorum Grin Grin

a.başak 28.11.2008 14:04:13
ben benim odamın rengini hala çözemedim Grin
buz beyazı diyorlar ama...(kutusunun üstünde öyle yazıyor yani Grin)
şimdi benim ruh halim ne oluyor? Grin

cansel 30.11.2008 22:04:46
yesıl cunku ınsana huzur verıyoo Smiley

DünyaYalanSöylüyor 30.11.2008 22:08:51
benim odam fistik yesili. yeni eve tasindigimizda mor düsünüyorum ben de  Cheesy cok güzel olacak.  Smiley

Orpheus 30.11.2008 22:30:07
odam yıllardır mor da, denge falan hak getire.

delyyy:) 02.12.2008 14:14:03
benim odam turuncu.keyfim yerine geliyo valla odaya girince Grin

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 [ 4 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468