|
||
| Yesil ilk basta size güzel gibi gelir, ama sonradan oda etkisini gösterir ve icinizi sIkar. valla öyla benim ki yeşil mobilyalarda ahşap tam orman yok ben odayı osmanlı kırmızısı yapmaya karar verdim hem ağır hem güzel
|
||
|
||
odam bembeyaz ve ortasından ayıcıklı duvar kağıdı geçiyor..valla biz taşındığımızda öyleydi..bana kalsaayı istemem odamda..zaten heryerde poster var onlarda arada kaynıyor
|
||
|
||
bir duvar yeşil biri siyah biri kırmızı biri mor tavandada birsürü nirvana posteri var annemler yurt dışındayken gizlice boyatmıştım
|
||
|
||
| Açık pembe ve koyu pembe iki renk ve iğrenç. | ||
|
||
odamın rengi sarı ama tembelin tekiyim şaka şaka bana sorsalardı belki her renk aklımdan geçerdi de pembe asla nefret ederim pembeden bana çok uuuyuz bi renkmiş gibi gelir yani hayal kurarım da dünydan koparım diye düşündüğümden dolayı belki de ne biliyim öyle işte pembe olmasın siyah desem zaten arada satanist diye söyleniyorlar bizimkiler kesin bi iki pataklarlardı beni mavi deseeeem yine olmaz banyo rengi gibi geliyor bana, her gördüğüm evin banyosu maviliydi dee ama turkuaz olabilirdi yani deniz mavisi gibi bişiler işte yeşil boğar beni ıyyy ama turuncu olabilirdi güzel bi renk insanın içii açılıyor kırmızı da güzel bi renk ama oda için değil beyaz iğrenç her an kirlenecek gibi benlik değil mor rengini hep severdim zaten o da olabilir ya işte bulduumm renklerimi turuncu ya da mor tabii soran olursaa ayrıca yatağımın baş köşesine de elimi boyaya batırarak tüm renklerden karışık tuhaf( benim gibi) bişeyler yapmak isterdim... ah ah bi bıraksalar keşkee mahvedecem odayıııı ![]() |
||
|
||
| Dengenin rengi mor Uzmanlar mor denince dengeden söz ediyor. Kendinize ait ‘’Dengem yerinde değil’’ şeklinde bir yorum yaptığınızda, mor bir fuları elinizle ittiğinizin farkında bile olmazsınız belki. Bu renk denge için bire bir... Ruhsal ve fiziksel anlamda enerji dengesizliği söz konusu olduğunda moru kullanın. Ama abartmayın, öfke duygunuzu körükleyebilir. |
||
|
||
odamın duvarı buz mavisi ama ruh halim çok garip ben odamın duvarlarına bakınca üşüyorum
|
||
|
||
ben benim odamın rengini hala çözemedim ![]() buz beyazı diyorlar ama...(kutusunun üstünde öyle yazıyor yani )şimdi benim ruh halim ne oluyor?
|
||
|
||
yesıl cunku ınsana huzur verıyoo
|
||
|
||
benim odam fistik yesili. yeni eve tasindigimizda mor düsünüyorum ben de cok güzel olacak.
|
||
|
||
| odam yıllardır mor da, denge falan hak getire. | ||
|
||
benim odam turuncu.keyfim yerine geliyo valla odaya girince
|
||