|
||
bencede kuruçeşme arena da mutlaka dinlenmeli çalarlar zaten gidip görmek lazım ![]() Tool'a ait bi kaç şarkıyı severim adamlar midemi bulandırıyor.. |
||
|
||
Aynen.Katılıyorum ve türevleri Evet o filmi izlemiştim komikti. Ahahahaha.
|
||
|
||
İyi bir grup. Bir arkadaşım "Sober"i yollamıştı. Saatlerce dinledim tabi bir yerden sonra insanı psikolojik açıdan etkiliyor oldukça bunu gördüm
|
||
|
||
![]() 7 eylül cuma saat 21:00'de 1990 yılında Los Angeles'ta kurulan Progresif Rock grubu, ilk albümleri Opiate'ı 1992'de çıkardı. Fakat onları üne kavuşturan 1993 yılında çıkardıkları Undertow albümleri oldu. Toplam 6 albüme sahip grubun son albümü 10.000 Days 2006'da piyasaya sürüldü. Görselliğe verdikleri önemle tanınan grup, her biri adeta bir sanat eseri olan kliplerindeki görselliği sahne showlarına taşımasıyla da tanınıyor. Dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip grubun Türkiye'de de onbinlerce dinleyeni, adlarına fan klüpleri bulunmaktadır. Yıllardır ülkemize gelmesi beklenen grup BKM organizasyonuyla 7 Eylül'de Turkcell Kuruçeşme Arena'da! http://www.biletix.com.tr/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HTOL1&promoterCode=BKM# |
||
|
||
| Harika bir konser olacak | ||
|
||
| iyi grup hatta çok iyi bir grup ve klipleri süper oluyo mümkünse klipleriyle birlikte dinleyin onları daha çok seversiniz:D | ||
|
||
| evet süper bir konser olcak bizimkiler gidecek heralde ben gidemiyorum ya bu grubu ne kadar merak ediyordum ya | ||
|
||
| arkadaşlar konsere giden varsa biraz anlatsın lütfennn.... | ||
|
||
| evet lütfen anlatsınlar bende çok merak ettim performanslarını ... | ||
|
||
| kliplerinden birinin yasaklandığını duymuştum ama emin değilim gerçekten ilginç klip yapıyorlar ama schim şarkısı süper |
||
|
||
evet klipleri çok ilginç ve buradaki arkadaşların tavsiyesiyle dinlediğim ve bi daha bırakamadığım grup sober, prison sex, kill yourself
|
||
|
||
İyi bir grup. Bir arkadaşım "Sober"i yollamıştı. Saatlerce dinledim tabi bir yerden sonra insanı psikolojik açıdan etkiliyor oldukça bunu gördüm Ya sen ne yapmışsın yaa.Sober öyle üstüste dinlenmez çok zaralı psikolojik açıdan ![]() ...adamı intahara sürükler o şarkı
|
||
|
||
aynen yaa artık dinlemiyorum o şarkıyıı öğle tenefüsünde bizim dinciye götürüp dinlettim ve 'sağlam grup' dedi bende öyledir hocam dediim bugünde kliplerini izlemiş olarak döndü vee n'aptın kzım sen dedii adamların klipleri uçmuş resmen dedii sonra sınavda kitapçıklarınızı karalamayııın derken ben gülünce bana dönüp tool, mvö falan yazmayın dedii koptum orada zaten
|
||
|
||
| ilk olarak Schism i dinledim ikinci sober i çok güzel parçalar... çok çok iyi grup ben depresif bi adam olduğum için benim için ters bir müzik ... daha da bunaltıyor
|
||
|
||
| ben dinlerim bazen sober i de çok severimm |
||