|
||
| yüxexesteki canlı performansları süperdi ve yeni klip ama aşkım yok çok güzel olmuş... | ||
|
||
| bugün yüxexes canlı performanslarını seyrettim..sibel tüzün ün süperstar ı çalmışlar..bilge yerlere yatarak çaldı ya:)komikti... | ||
|
||
| yeni şarkıları çok güzel ya klip de baya güzel olmuş | ||
|
||
| en çok git şarkısını seviyorum harunla söylüyolar | ||
|
||
geçenlerde Levent'te Bilge'yi gördüm Ama maalesef bendeniz arabadaydım ve duramadım Neyse ben hayatımda bu kadar tatlı&karizmatik(kendi çapında) birine rastlamadım herhalde ![]() ve son klipleri Ama Aşkım Yok acaip olmuş Çooooooooooooook beğendim valla
|
||
|
||
ama aşkım yok şarkısına bayıldım ben!!!çoook güzel olmuş ve bu şarkıda bilgenin sesi müthiş çıkmış ya çok güzel kullanmış sesini bence süper olmuşş klibi de.
|
||
|
||
çok tatlı bi grup severek dinliyorum... özelliklede hasret ve de git şarkılarını...
|
||
|
||
Farklı bir grup, eğlenceli.. 'Git' parçalarına Harun Abi de eşlik ettiği için en fazla 'git'i seviyorum. Harun Abi'yi seçmeleri yerinde bir davranış olmuş.
|
||
|
||
| ama aşkım yok klipleri cok güzell yaa ama aşkım yok benim aşkım yok ama aşkımm yok aşkım yok yalnızım çok ![]() |
||
|
||
| bilge nin sesi harika ya | ||
|
||
| git şarkıları çok güzel harun tekin'in sesiyle daha da güzel oluyor.. | ||
|
||
| sesleriyle tipleriyle duruşlarıyla tarzlarıyla herşeyiyle süperler rus kozmonotları albümleri harikaydı | ||
|
||
bilge çok tatlı söylüyor şarkıları ya çok seviyorum.son albümlerinden ama aşkım yok,rambo,harun abiyle beraber söyledikleri git çok güzel şarkılar.geç keşfettiğim gruplardan biri! :/
|
||
|
||
Amaaa aşkıım yooook! beniim aşkıım yook! yaLnızım çççook ![]() çok tatLıLar yaa müzikLeri kendiLeri.. inşaLLah kısa zamanda istedikLere yere geLirLer!
|
||
|
||
son albümdeki ben yinenin sonundaki opera türü şarkıları süperr!!çok güzel söylüyorlar ![]() çok farklı bir grup yaa çok hoşlarr
|
||