|
||
şarkıları çok güzel,komik ve eğlenceli...ben ilk ama aşkım yok u dinledim .resmen dinlediğim andan itibaren yüzüm gülmeye başladı.bilge nin sesi şarkılara daha da güzel bir tat katıyor
|
||
|
||
| çokk şirin neşeli bi grup... şahsen çokk severim ama son klipleri biraz sade olmuş onlardan daha neşeli bi şeyler beklerdim |
||
|
||
sanırım yaptıkları müzik türü alternatif rock
|
||
|
||
| harikalar yaa! | ||
|
||
| abi manyaklar yaaa... özellikle de bilge abi koparıyor bizi...çok seviyorum bu grubu yaaa... bıcır bıcır neşeli bişi... en duygusal şeyde bile bir muzurluk buluyorlar... nazar değdireceğiz heee:D | ||
|
||
| ama aşkıım yoook benim aşkım yook ;Dne eğLenceLi şarkı o öyLe. | ||
|
||
| coooook eglenceliler..cok seviyorum.. hep böyle devam etsinler!! |
||
|
||
çok seviyorum onları ben yaa...adıma şarkı bile yazmışlar nasıl sevmeyim ki:) :p
|
||
|
||
en yakın arkadaşımın sabaha kadar içki içme şansına sahip olduğu grup... inşallah bizide tanıştırcaklar.. çok iyilerr.. özellikle ''git'' süper bir şarkı
|
||
|
||
| Bende cok seviyorum onları ama aşkım yok tatlı bir parca.Röportajlarda falanda cok sıcaklar | ||
|
||
| onları dinlerken gülümsemeden edemiyorum çok eğlenceliler.... | ||
|
||
ne farkettim.son albüm olympostaki hayat şarkısının sözünü Bİlgenin annesi vildan kösebalaban yazmış
|
||
|
||
çok harika,eğlenceli ve farklı bir grup...bilge yide ayrıca çok seviyorum çok sempatik hasret adlı şarkılarıda favorim...
|
||
|
||
abi manyaklar yaaa... özellikle de bilge abi koparıyor bizi...çok seviyorum bu grubu yaaa... bıcır bıcır neşeli bişi... en duygusal şeyde bile bir muzurluk buluyorlar... nazar değdireceğiz heee:D sahiden ya en berbat durumda bile muzurluk matROCK grup diyorlar ya işte
|
||
|
||
eğlenceli bi okadar da iyi bi grupp !,farklılar bencee
|
||