|
||
ama aşkım yok favori şarkım ,git sakın dönme bana da şahane.güzel şarkılar çok değişik ses tonuyla bir başka güzel oluyor
|
||
|
||
| hasret ve ama aşkım yok benim için özel şarkılarr... herkesin dinlemesini tavsiye ederimm.... |
||
|
||
| hasret... | ||
|
||
hasret affet nefret ettim senden,hoş gerçekten.seviyorum bu grubu! ayrıca murat akçay'ın sitesinde çok tatlı resimleri var
|
||
|
||
| şimdi hasreti dinliyorum ne kadar güzel olduğunu bir kere daha anladım gerçektennn bilgenin sesi de süperr... | ||
|
||
| tek kelimeyle harika bir grup... | ||
|
||
| bu akşam kral tv de yayınlanacak olan konuşarock programının konuğu direc-t... | ||
|
||
| dün akşam konuşarock'ta izledim kendilerini.hatta soru da sordum,sağolsunlar cevapladılar.harun abi'yle düet olayını sordum.şarkı özgür'ün yazdığı bir şarkıymış ve o yavaş olan kısımda düet olsun demişler akıllarına ilk gelen isim de harun abi'ymiş.yakında git parçasına klip çekmeyi düşünüyorlarmış. ayrıca programda bilge'nin doğum gününü de kutladılar.çok sevimliydiler yine.
|
||
|
||
| çok eğlenceli bir grup,süperler sarkıları falan herşeyiyle süper bir grup bilge beni öldürüyor çok tatlı yaa =) | ||
|
||
| "ama aşkım yok" klibine ve şarkısına bayılıyorum..Ama Direc_t o kadar sevmiyorum malesef | ||
|
||
| bence kaliteli bir grup.en çok ta solistin(adını bilmiyorum) özellikle''ama aşkım yok'' adlı şarkıda sesini inceltip kalınlaştırmasını seviyorum... | ||
|
||
| solistinin adı bilge. bu arada avrupada turneye daha doğrusu onların deyimiyle gezmeye gitmişlerdi.geri döndüler mi türkiyeye? |
||
|
||
solistinin adı bilge. bu arada avrupada turneye daha doğrusu onların deyimiyle gezmeye gitmişlerdi.geri döndüler mi türkiyeye? turneden haberim yok ama bu gece bronxta sahne alıyorlar dönmüşler yani |
||
|
||
| ibrahim ballıses in pardon tatlıses in indim dereye.... sarkısının canlıs performansına bittigim gruptur
|
||
|
||
harun tekin beyin git şarkısında bir katkısı olduğunu duyup almış bulunmaktayım.severek ailecenk dinliyık direği ![]() |
||