|
||
| direc-t'ten bir konser haberi: Direc-t Amerika'daki Cincinatti'de düzenlenen MidPoint Music Fest'te sahne alacak... |
||
|
||
Birsürü şarkısını indirdim hepsi birbirinden güzel ve eğlenceli.rambo şarkısı çok güzel
|
||
|
||
Birsürü şarkısını indirdim hepsi birbirinden güzel ve eğlenceli.rambo şarkısı çok güzel hee valla rambo çok eğlenceli yaa ![]()
|
||
|
||
Birsürü şarkısını indirdim hepsi birbirinden güzel ve eğlenceli.rambo şarkısı çok güzel hee valla rambo çok eğlenceli yaa ![]() ![]() klibi ayrı bi güzel... birde didem ve derya şarkıları var bunların bi anlamı varmı yani bilgenin manitaları falanmı
|
||
|
||
Birsürü şarkısını indirdim hepsi birbirinden güzel ve eğlenceli.rambo şarkısı çok güzel hee valla rambo çok eğlenceli yaa ![]() ![]() klibi ayrı bi güzel... birde didem ve derya şarkıları var bunların bi anlamı varmı yani bilgenin manitaları falanmı ![]()
|
||
|
||
mor ve ötesi asuman diye şarkı yapsa da takmazmıydık... merak işte... neyse geyiğe dönmesin...
|
||
|
||
Sesimden Başka hiç bir şeyim yok, seni Seven şu Salağın Hali B..k burası çok süper...başa dönebilirmiyiz şarkısı... |
||
|
||
"git" parçalarına klip çekeceklermiş umarım klipte harun tekinde yer alır çok başarılı pir parça ...
|
||
|
||
"git" parçalarına klip çekeceklermiş bu haber uzun bir süredir var ama direc-t'ten daha bir tepki yok. tarihi netleşse pek güzel olacak. yada netleşti mi bilen varsa söylerse pek mutlu olurum umarım klipte harun tekinde yer alır çok başarılı pir parça ...
|
||
|
||
| yüxexes de posteri varmış... | ||
|
||
ama aşkım yok ve hasret şarkılarını biliyorum . bunlarda çok güzel
|
||
|
||
| şarkıları çok eğlenceli çok sevdiim bi grup en güzel şarkılarıda git |
||
|
||
Hiç Dinleme imkanım olmadı...
|
||
|
||
| Direc-t canlı yayında Yuxexes'te Unplugged 12 aralık tarihine ertelenmiştir. |
||
|
||
| ani bir kararla iki albümünü birden aldım geçen haftalarda ama iyi ki almışım diyebilirim gönül rahatlığıyla. bilmediğim ama gerçekten çook güzel şarkıları varmış. gerçi şu sıra bilmediğim yok tüm şarkıları ezberledim döne döne dinlemekten... | ||