|
||
çok severim direc-t i yaa bilgenin sesi çok tatlı
|
||
|
||
| Direc-T'in yeni videosu Pembe Elbise http://www.dreamtv.com.tr/videolar/198 |
||
|
||
klibi beğendim zaten direc-t'i yaptığı işlerle her zaman takdir etmişimdir.
|
||
|
||
çok seviyorum bu grubu yaa süperler ayrıca bilgenin sesinede bayılıyorum
|
||
|
||
aaahhh!.. çok seviyorum onları(mvö'den sonra tabi )...hani bilgenin sesini incelterek söylediği yerlerr... bir de deli gömlek cover'ı olan ''bir milyon baloncuk''u tavsiye ederim,güzel şarkıdır
|
||
|
||
ama aşkım yok ayrı bi olay zaten
|
||
|
||
Yeni çıkan şarkıları pembe elbise mükemmel..Özellikle bilgenin bağırdığı yerler süper ![]() Ama benim favori şarkım "odun aşk"tır müthiş
|
||
|
||
benim favori şarkım HASRET dinleyin mutlaka
|
||
|
||
| bayılırımm directimee <3<3 =)) | ||
|
||
pembe elbise'yi sevmedim ben
|
||
|
||
galiba her şarkılarını ezbere bildiğim 6-7 gruptan 1 tanesi onlar ![]() güzel bir diyalog geçmiştir bilgeyle aramızda ![]() seviyorum-seviyoruz.....
|
||
|
||
| bende katılıyorum moralim bozuk olduğunda aklıma gelir güzel şarkıları var yahu =) |
||
|
||
| senle veya sensiz hasret pembe elbise falan çok hoş bir arkadaşım sayesinde sevdim
|
||
|
||
| odun aşk çok güzel!! | ||
|
||
wooden love değil mi o ya..siz mi türkçeleştirdiniz yoksa farklı farklı şarkılar mı.kafam karıştı şimdi ![]() uğrunda yandım şarkısını çok severim bir de bir şarkı vardı videosu çıktığında kuzenle 'kopuyorduk'.adının rambo olduğunu sandığım şarkı.umarım doğru hatırlıyorumdur.bir de harun tekin'le bir şarkıları varmış.klip çekceğiz diyorlardı bir programda ama cık..elinde o şarkı bulunan varsa benimle paylaşabilir mi acaba.? |
||