|
||
| o şarkının klibi yok henüz.şarkının adı ''git'' | ||
|
||
Ama aşkım yok..benim aşkım yooookkkkkkkkk ![]() çok güzel bir grup ya..çok seviyorum |
||
|
||
bu aralar git'i çok seviyorum ya çok tatlı bir sesleri var
|
||
|
||
| odun aşkım şarkısına hastayım ya.. odun aşkım diye şarkı yazmak ne kadar düşünsem aklıma gelmezdi... diğer şarkıları sa süper ben çok seviyorum | ||
|
||
wooden love değil mi o ya..siz mi türkçeleştirdiniz yoksa farklı farklı şarkılar mı.kafam karıştı şimdi wooden love da denebilir,odun aşk da ![]() bir de harun tekin'le bir şarkıları varmış.klip çekceğiz diyorlardı bir programda ama cık..elinde o şarkı bulunan varsa benimle paylaşabilir mi acaba.? albümde "vuudın laav yu kudınt stap,yu didın..." falan şeklinde gideni mevcuttur ama konserlerde "o benim odun aşkımm,odun aşkım"şeklinde de icra edilir bilge tarafından ![]() bir sene önce falan programlarda "git'e klip çekcez" diyip duruyolardı.bende bekledim,bekledim,bekledim,baktım tık yok beklemeyi bıraktım.bir baktım pembe elbise'ye klip gelmiş git şarkısına çekilen klip yalan oldu,teesüf ettim kendilerine.ayrıca geçen ay samiha ayverdi'deki konserlerinde albüm imzalatacağımızı söyleyip albümleri bilge'ye uzatınca bizi kulise alma inceliğini göstermiş ve yaptığım konser pankartı için beni gsfye girmem açısından motive eden bilgenin-gerçi buna motive denemez sadece gsf'den konu açılıp gsf'yi istediğimi söylediğimde "olur,olur bu pankart ta güzel olmuş baya" demesi beni mutlu etmiştir.sonuçta o öyle dedi diye öyle olacak değildir,belki resimden-işden de anlamaz ;Dbilge ama ben mutlu oldum işte başlığı görünce bunu yazasım geldi.seviyorum seni çok çok "cobein" gırtlaklı bilge
|
||
|
||
bu aralar git'i çok seviyorum ya çok tatlı bir sesleri var ![]() ee çünkü Harun abimiz var o düette
|
||
|
||
pembe elbise süper bir şarkııı
|
||
|
||
Süpperler
|
||
|
||
ama sen varsını dinlediğimde bayılmıştım tarzları farklı güzel grup
|
||
|
||
| Direc - t tarih : 28.11.2008 23:00:00 mekan : Bronx Bronx İstiklal Cad. Terkos Çıkmazı No:8 Tünel Istanbul Bilet Fiyatları: 12,50 YTL ön bilgi - 18 yaş sınırı vardır. - Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Kapı Açılış 23:00 - Bilet fiyatına 1 yerli içki dahildir. etkinlik hakkında bilgi 1997'de kurulan Direc-t, 2001 yılında Roxy Müzik yarışmasında birincilik ödülünü kazandı. 2002 yılında Pulp ve David Byrne gibi isimlerle birlikte Parkorman'da düzenlenen Alternatif Festival'de ve iki yıl üst üste H2000 festivalinde sahne aldı. 2003 yılında On-Air'le anlaşan grup Deniz Yılmaz (Kurban) prodüktörlüğünde kaydettikleri albümü 2003 Mayıs'ında bitirdi ve 2004 Haziran'ın da raflarda yerini alan "Rus Kozmonotları" isimli albümlerinde 10 Türkçe bir İngilizce besteleri var. Dur Sakın Konuşma, Hasret ve Ama Sen Varsın'a birer klip çektiler. Özellikle albüme isim veren Ama Sen Varsın'a çektikleri animasyon klip çok ilgi gördü. Direc-t, 2004'de Dream TV'de canlı yayınlanan Rock İstanbul festivalinde de ana sahnede çaldı. Yine aynı yılın Temmuz ayında Slovakya'da Pohoda Açıkhava Festivalinde çalan ilk Türk grubu oldu. Bir yıl sonra 2005 Fanta Gençlik Festivali'nde toplam 17 şehirde konser verdiler ve yine 2005 yılında Rock Istanbul Festivalinde ana sahnede çaldılar. Aradan geçen süre içinde İstanbul ve diğer şehirlerde onlarca konser veren Direc-t'in ikinci albümü "Olympos" tüm müzik marketlerde yerini aldı. -alıntıdır- |
||
|
||
Pembe elbise , Git , Ama aşkım yok , Ama sen varsın 'Niye gittin' de değişik bir şarkı
|
||