|
||
ben de bir kaç kez izleme fırsatı buldum ama yılmaz erdoğan adı ile izledim ve fazla gülemedim..
|
||
|
||
yaaa kesinlikle " deneme çekimi "ni izleyinn süper ya ![]() -anaa faruk yeni dizi başlamış laa bakeymm valla yeni dizi aaa, bak bu başroldeki çocugu ben daha önce hiç görmedim faruk bak bu çocuk yeni yüz bakeymm valla yeni yüz ... sende öss 'ye çalış gerizekalı ... - ![]() -bakeymm valla gerizekalı .. ![]() Evet ya bu şeydi di mi; hani ailecek geçimlerini tv programlarına katılıp ordan kazandıkları parayla sağlıyorlar... Of çok komikti gerçekten de o skeç... ![]() ![]() Hmm... Her neyse ama benim izlediğim de acayip komikti... ![]() Evet çok güzeldi...
|
||
|
||
ben yılmaz erdoğan hayranıyım işin içinde olduğunu öğrenince geçen yıldan izlemeye başladım. yyılmaz erdoğanın içinde olduğu proje boşa çıkmaz zaten çocuklarda çok yetenekli.... vazgeçilmezim oldıular diyebilirim.
|
||
|
||
| +Arkadaşlar bugün beni dayım aradıı! -Hangi dayın? +Dönülmez akşamın ufkundayım. -ehehehhehe ![]() cok sewmistim bunu ya |
||
|
||
| sezon ne zaman başlıyor ya?bilen var mı? | ||
|
||
| gerçekten de mükemmel ötesi bir program..yetenek konuşuyor..bir an önce başlasa çok iyi olur..sabırsızlıkla bekliyorum.. | ||
|
||
sezon ne zaman başlıyor ya?bilen var mı? Evet ya... Bilen varsa yazarsa çok seviniriz... (: |
||
|
||
sezon ne zaman başlıyor ya?bilen var mı? Evet ya... Bilen varsa yazarsa çok seviniriz... (: |
||
|
||
Esmanın şerri süperdi ya hala izleyip gülüyorum.. ![]() E:nazmi ahmet çakar nası geçti..? N:nası geçsin bi ton bağardı,çağardı,dövmekten beter etti gönderdi.. E:..? N:en son 25 bin ytl de kalmıştım c dedim yanlışmış..heyecanlandım napıyım.. E:sen heycanlanamazsın nazmi sen bi profeyonelsin.. ![]() (aile geçimini yarışmalardan sağlıyo da..) |
||
|
||
harika yaa özellikle DAYI esprileri... farkınDAYIM.. DepresyonDAYIm Dönülmez akşamın ufkunDAYIm Sen geç ben biraz orDAYIm Şimdi gitmek zorunDAYIm ![]()
|
||
|
||
Esmanın şerri süperdi ya hala izleyip gülüyorum.. bende orda şeyi çok sevdim![]() E:nazmi ahmet çakar nası geçti..? N:nası geçsin bi ton bağardı,çağardı,dövmekten beter etti gönderdi.. E:..? N:en son 25 bin ytl de kalmıştım c dedim yanlışmış..heyecanlandım napıyım.. E:sen heycanlanamazsın nazmi sen bi profeyonelsin.. ![]() (aile geçimini yarışmalardan sağlıyo da..) --çarkıfelekte yaptıkların neydi öyle koskoca orda t çıkmış z çıkmış k çıkmış insan tüzüğü bilmezmi canım !!ne bileyim ben onu tezek anladım kopmuştum burda
|
||
|
||
Esmanın şerri süperdi ya hala izleyip gülüyorum.. bende orda şeyi çok sevdim![]() E:nazmi ahmet çakar nası geçti..? N:nası geçsin bi ton bağardı,çağardı,dövmekten beter etti gönderdi.. E:..? N:en son 25 bin ytl de kalmıştım c dedim yanlışmış..heyecanlandım napıyım.. E:sen heycanlanamazsın nazmi sen bi profeyonelsin.. ![]() (aile geçimini yarışmalardan sağlıyo da..) --çarkıfelekte yaptıkların neydi öyle koskoca orda t çıkmış z çıkmış k çıkmış insan tüzüğü bilmezmi canım !!ne bileyim ben onu tezek anladım kopmuştum burda
|
||
|
||
o bölümde aşkın şarkı söylüyo ya orda kopmuştum ben..
|
||
|
||
o bölümde aşkın şarkı söylüyo ya orda kopmuştum ben.. ![]() hıı bide dio ya annem hasta çok hasta babam öldü aldığım parayla önce onu gömücezz
|
||
|
||
mordaşlar sanırım yakında başlayacak çünkü facebook da bana bildirimi geldi yeni bölümün biletleri satılmaya başlandı
|
||