Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Çok Güzel Hareketler Bunlar (BKM Mutfak)

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Tv-Radyo

: Çok Güzel Hareketler Bunlar (BKM Mutfak)

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11 12 13 14

toprak 29.09.2008 18:43:58
bir video var daha doğrusu bir şarkı var şu ara dilimde ne ses demiştim ilk dinlediğimde.az araştırdığımda baktım ki bu mutfak'ta oynuyormuş kendileri.belki biliyorsunuzdur oğuzhan koç'tan bahsediyorum şu an...

burada canlı söylüyor kendileri;

http://www.youtube.com/watch?v=MxgCrhHawys&NR=1

bu da baştan sona şarkı(sesi çok güzel elemanın onu diyim de)

http://www.oguzhankocfan.com/

(ferhat göçer şarkıyı batırmış diyebilirim.bkz:gül ki sevgilim)

kesinlikle katılıyorum bende..sesi güzel diye her şarkıyı söylememeli sayın göçer..
sesine giden şarkı var gitmeyen şarkı var..

çorap 01.10.2008 23:12:24
ben o şarkıyı bir bkm mutfak'ta az söylemişti oradan biliyodum,demiştim bu oğuzhan'ın içinde de bir arabeskçi varmış pek yanık..hani ben sevmemiştim çok,şarkı işte fantaziye kayık ama fehat göçer bey'in bu her tutan şarkıya atlama gibi bir olayı var,delirdim,sanki severmişim gibi.ya orda burda nette efsane olmuş şarkıları alıp ben tenorum diye bağıran sesiyle onları söyleyip piyasa yapıyor,o aralar nette efsane yoksa sezen aksu'ya para döküyor..her neyse sevmedim ferhat göçer'in yorumunu,oğuzhan parayı götürmüştür ama onun için karlı olmuştur,helali hoş olsun Grin Tongue
neyse başlık dağılmasın,ne diyoduk 8 ekim'i iple çekiyorum çok çok,baba'nın devamını istiyorummmmmmmm Kiss

ultraviyole ve ötesi 01.10.2008 23:32:37
Galiba Romeo ve Juliet var.
Ersin abiyi görür gibiyim Grin Grin

deborah 04.10.2008 13:35:25
şu baba skeçi var ya oğlunun oyuncu olması için babası yardım ediyor çocuğa Grin

şaka gibi bir performans yaa...cihan cihan cihaaaaan!! Grin

http://www.youtube.com/watch?v=bpetfoLtVPE&feature=related

burada kızlar erkek erkekler kız gibi davranıyor,o bölüm bu Grin Grin

çorap 08.10.2008 21:46:04
reklamlardan bağlanıyorum şu an..murat'la büşra'nın şu şoför adayına bittim ve bunu yeni ifadeyle kutluyorum Afro Grin
annelerini canlandıkları da epey iyiydi ama bence sonunu tam bağlayamadılar.tabu'yu da duyunca dedim "allaaaaaah" Cheesy beklediğim kelimelerin üzerine gitmeleriydi ama onlar daha farklı kullanmışlar yine de beğendim çok-ve yine sonuna takıldım az..bu arada büşra'yı her skeçte gördük mü ne?neyse reklamlar bitmek üzeredir.neler var bakalım başka Smiley

Birgül 08.10.2008 22:11:04
yine harikaydı.hele anne rolleri muhteşemdi.  Cheesy

pitikare 08.10.2008 22:57:21
tabuda bülentin "su çiçeği" çizimine anlatışına koptum Cheesy süperdi beklediğime değdi çok eğlendim izlerken Cheesy

ebru_mwo 08.10.2008 23:00:45
yine harikalar yarattılar skeçler mükemmeldi çok zevk aldım:)Smiley

zafer_bergama23 09.10.2008 07:29:13
 Cool
Galiba Romeo ve Juliet var.
Ersin abiyi görür gibiyim Grin Grin

Jüli Jüli ağıtına öldüm,bittim ya ... Grin süperdi .

çorap 09.10.2008 10:30:14
romeo ve juliet tam olmuştu Grin Grin ersinin taksi dırayvır2ına fazla bir gönderme vardı sanki,güzeldi çok.
not:ersin'e tayt yakışıyor ya Grin

more and more 09.10.2008 10:59:48
Yine cok eglenceli bir programdi gercekten. Özellikle tabu oyunu cok hosuma gitti  Grin Cok basarili bir ekip gercekten...Yeni bölümünü  merak ile bekliyorum:) Ersin bir harikaydi yine, hele cesme tatilini canlandirdiklari bölümde kizlarla bir türlü ilgilenememesi cok güldürdü beni, ayrica annesini de harika canlandirdi  Grin Grin

morvemervesi 09.10.2008 11:34:58
başarılı skeçler vardı ama pek eğlenceli gelmedi bana bu kez.. Tongue

eksiyasam 09.10.2008 11:55:48
başarılı skeçler vardı ama pek eğlenceli gelmedi bana bu kez.. Tongue

işte benim de demek istediğim buydu..eski oyunlar çok çok daha eğlenceliydi...dün sadece "sen niye gülüyosun ufaklık " lafına guldum diyebilirim..bide ersini hiç sevmem ama jüli jüli ağıdı guzeldi:D

deborah 09.10.2008 21:17:09
tabu ve şoför skeçleri (adlarını hatırlamıyorum ama anladınız zaten siz) harikaydı..

kızı tokat manyağı yaptı ya resmen o direksiyon başında bir de küfür ediyordu falan ''altın kural bir...'' diye başlamıştı çocuk kuralı açıklamaya kopmuştum Grin..

aynı çocuk tabuda da çok başarılıydı bence...

juliet'e lafım yok o nikahı kıyan pedere hasta kaldım. yakmıştı bir 35 yaşına ya Grin

zafer_bergama23 10.10.2008 12:19:06
hiç sevimli bulmuyorum Undecided

aslında bende sevimli bulmuyorum,bu tarz komedileri,oyunları  Grin ama tam tv de julietin uyuduğu sahneye denk geldim ,o ağıt hiç beklemediğim bir durumdu .xD ben genel olarak tvden de  hoşlanmıyorum .
yine de oyunculuk performansları çok iyi , hoşlananlar kesinlikle izlemeli.

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11 12 13 14

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468