|
||
tahmin ettiğim kadar güzel bi program değil[ /b]
|
||
|
||
Dün izledim, karnıma ağrılar girdi Hele sarp apak mükemmeldi
|
||
|
||
Süpermiş ya, izlenmeye değer hakkaten.
|
||
|
||
geçen bölüm çok güzeldi ya.ilk şakalar skeci çok güzeldi. "beni dayım aradı,hangi dayın? dönülmez akşamın ufkundayım..." tarihte ilk şakalar olarak güzel yani.
|
||
|
||
dün de çok iyiydiler ya. yatırbank kredi kartını iptal etme olayı süperdi. sanki bana kısa geldi bu program dün akşam.
|
||
|
||
| ilk defa dün akşam izledim. harikaymış=) yatırbank o cep telefonu titenik harikaydı ![]() de amacını anlamadım biraz oylama falan diyorlar? |
||
|
||
| isme uygun olsun diye herhalde. | ||
|
||
o oylama yılmaz abinin de dediği gibi skeçler üzerine tartışabilmek için gerçekten çok kaliteli bi program..bu hafta kredi kartı iptal ettirme çok komiktiii
|
||
|
||
Dün izLedim bende.. gerçekten süperLer yaa.. yatırbank oLayı harikaydı
|
||
|
||
| Nerdeydin? - dayımdaydım Hangi dayın? - Dönülmez akşamın ufkundayım zuhauaha Kopmuştum yaa Bkm oyuncuları süper . Hele Sarp Apak'ın olduğu bölüm süperdi
|
||
|
||
Nerdeydin? devamı daha komik diğeri de şöyle dedi - dayımdaydım Hangi dayın? - Dönülmez akşamın ufkundayım zuhauaha Kopmuştum yaa Bkm oyuncuları süper . Hele Sarp Apak'ın olduğu bölüm süperdi ![]() beni dayım aradı hangi dayın şimdi uzaklardasın bu daha komiktibir de üçüncü bölümde mi ne çekirdek aile çok komikti cengiz açıklayabilirim sandıığn gibi değil biz burda dans ediyorduk |
||
|
||
| yaa mükemmel yaa beğenerek izliyorum..tekrarlarınıda hiç kaçırmadan izliyorum... "atcam deyon atameyon.. depcem deyon depemeyon.. Kastamonu Kastamonu dep dep dep" bittim yaa
|
||
|
||
| Sarp Apak'ında oynadığı Barnah İzi çok güzeldi yaa... | ||
|
||
| harika yaa özellikle DAYI esprileri... DepresyonDAYIm Dönülmez akşamın ufkunDAYIm Sen geç ben biraz orDAYIm Şimdi gitmek zorunDAYIm
|
||
|
||
| çok sevdim ben bu programı çok güzel | ||