|
||
| tekrarları ne zaman? | ||
|
||
tekrarları ne zaman? pazar günleri oluyor galiba tekrarı.saatini tam olarak bilmiyorum |
||
|
||
tekrarları ne zaman? pazar günleri oluyor galiba tekrarı.saatini tam olarak bilmiyorum |
||
|
||
| Harika yaa.... Çok güzel hareketler bunlaarr lobo lobo lop lop looopp
|
||
|
||
| çok güzel bence çarşambaları iple çekiyorum valla | ||
|
||
Harika yaa.... o müziği de çok komik yaaa. Çok güzel hareketler bunlaarr lobo lobo lop lop looopp ![]()
|
||
|
||
şu yılmaz erdoğan'ın yapmış olduğu espiriyede bayıldım, merve'ymiş başka isim bulamadı...
|
||
|
||
evet çok güzel oynuyorlar izlerken insan kahkahaya boguluyo
|
||
|
||
| bence çok güzel program. eğlendiriyor güldürüyor evde canı sıkılıp zaplayanlara göre | ||
|
||
Çok güzel bir program bayılıyorum - ay bu ölmüş ay kokar buuuu (ilk programmıydı neydi) ............
|
||
|
||
her bölümü ayrı bir neşeli..gülemkten karnıma agrılar giriyor diyebilirim :
|
||
|
||
çok güzell ya gül gül ölüyorum Ersin abai komik ciddenn ya kısmet oLursa zaten gitmeyii düşünüyoruz arkadaşLarLa
|
||
|
||
| BKM MUTFAK'TAN ÇOK GÜZEL BİR HAREKET.. "ADUKET" http://www.vidivodo.com/153283/bkm-mutfak-aduket aşkım bitti bundan sonra, çektin gittin bunu kabul et. yaşananlara saygın yoksa, al sana benden aduket... aduket=street fighterda ki ken ve ryu adlı dövüşçülerin çevrelerinde bulunan enerjiyi bi noktada odaklayıp rakiplerinin üstüne ölümcül bi saldırı olarak gonderdikleri sırada attıkları naraları . bi de aduket 80li yılların en meşhur hareketiymiş ![]() hareket aşağıdaki gibidir: ...o ...|=={........§§ ...| ../ \ ./...| al sana benden aduket.. ![]() |
||
|
||
rulet starda şey çok komikti tabutçu recep'in reklamı bi de hamlet çok komikti -abicim bak kuş he he he zeher -yengecim bak kuş he he uyuş
|
||
|
||
aduket=street fighterda ki ken ve ryu adlı dövüşçülerin çevrelerinde bulunan enerjiyi bi noktada odaklayıp rakiplerinin üstüne ölümcül bi saldırı olarak gonderdikleri sırada attıkları naraları . bi de aduket 80li yılların en meşhur hareketiymiş ![]() bu bilgi için sağ ol valla.
|
||