|
||
..sezon finali artık çarşamba akşamlarını iple çekmeyeceğim biraz uzak kalacağız olsun artık nasıL olsa çok güzel hareketler bunlar birdaha birdaha başlayacak yine mutfakta ziboloboloplop lop [gibi birşey ![]() katılıyorum
|
||
|
||
ordaki Oğuzhan Koç varyaaa
|
||
|
||
gerçekten çok güzel hareketler bunlar
|
||
|
||
ordaki Oğuzhan Koç varyaaa çok tatlı bi insan ya atçan diyon atameyon ![]() bayılıyorum bu şarkıya
|
||
|
||
aduket aaaaagagaga dityorya bitiyorum yaa...
|
||
|
||
malesef sezon finali yaptı ben çok severek izlerdim şimdi onun yerine ne izlerim bilemem
|
||
|
||
gülmekten ölüyorum ben bunu izleyince ama her program gibi bu da tatile girdi
|
||
|
||
| -öleyim o zaman +ne? -öleyim o zaman +nası öleyim? -bildiğin öleyim o zaman +baba saçmalama.. -suda boğulayım? +baba olur mu öyle şey?.. -rahmetli ananın hatrı için lan? +baba olmaz öyle şey.. -top olayım? +?? -hiç mi ağırına gitmez lan, faruğun babası top derler? buna bayılıyorum yaa Kaç gündür yoldayız kimse bana demiyor gemiyle Ankara'ya gidilmez diye! -benı dayım aradı ..hangı dayım dönulmez aksamın ufkundayım !! hepsi çok güzel yaa mükemmell |
||
|
||
-öleyim o zaman
+ne? -öleyim o zaman +nası öleyim? -bildiğin öleyim o zaman +baba saçmalama.. -suda boğulayım? +baba olur mu öyle şey?.. -rahmetli ananın hatrı için lan? +baba olmaz öyle şey.. -top olayım? +?? -hiç mi ağırına gitmez lan, faruğun babası top derler? buna bayılıyorum yaa Kaç gündür yoldayız kimse bana demiyor gemiyle Ankara'ya gidilmez -öleyim o zaman [/color]+ne? -öleyim o zaman +nası öleyim? -bildiğin öleyim o zaman +baba saçmalama.. -suda boğulayım? +baba olur mu öyle şey?.. -rahmetli ananın hatrı için lan? +baba olmaz öyle şey.. -top olayım? +?? -hiç mi ağırına gitmez lan, faruğun babası top derler? buna bayılıyorum yaa Kaç gündür yoldayız kimse bana demiyor gemiyle Ankara'ya gidilmez diye! -benı dayım aradı ..hangı dayım dönulmez aksamın ufkundayım !! hepsi çok güzel yaa mükemmell -benı dayım aradı ..hangı dayım dönulmez aksamın ufkundayım !! ayyy bende bayılıyorum bunlara ve hepsine ![]() |
||
|
||
| Türk televizyo tarihinin Avrupa Yakası'ndan sonra en komik ve en ilginç programı diyebilirim.Gayet zekice düşünülmüş bir program. | ||
|
||
BEN ÇOK GÜZEL HAREKETLERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM VE BÜTÜN BÖLÜMLERİNİ SKEÇLERİ EZBERE BİLİYORUM ÇÜNKÜ BENİMDE BÜYÜYÜNCE HAYALİM KOMEDYEN OLMAK VE BAYILDIĞIM ŞEYLERDEN BİRİDE ŞU Sİ MADAM Sİ MADAM Sİ MADAM SENYORİTA I AM FROM HAKKARİ CANI CANI COSTOMİ BÖYLE BİŞEYDİ İŞTE ÇOK GÜZEL YA
|
||
|
||
Evet ilk başlarda cok eğlenceli değildi ama şimdi cok güzel harketler olmaya başladı.
|
||
|
||
Evet EVET GİTGİDE GÜZEL OLUYOR ilk başlarda cok eğlenceli değildi ama şimdi cok güzel harketler olmaya başladı. ![]()
|
||
|
||
gel de bekle şimdi eylül e kadar
|
||
|
||
ya hani orda simit oynuyolardı o manyaktı ya.. ebenin alanına koş ebenin alanına.. ![]() -öleyim o zaman +ne? -öleyim o zaman +nası öleyim? -bildiğin öleyim o zaman +baba saçmalama.. -suda boğulayım? +baba olur mu öyle şey?.. -rahmetli ananın hatrı için lan? +baba olmaz öyle şey.. -top olayım? +?? -hiç mi ağırına gitmez lan, faruğun babası top derler? buna bayılıyorum yaa Kaç gündür yoldayız kimse bana demiyor gemiyle Ankara'ya gidilmez diye! -benı dayım aradı ..hangı dayım dönulmez aksamın ufkundayım !! hepsi çok güzel yaa mükemmell bu zaten başka bir şey ya... şimdi eylüle kadar beklemek bencede çookk zor
|
||