|
||
| erken değil mi sezon finali için yahu ben de çarşambaları iple çekiyordum üzüldüm açıkçası sezon finali oldugu için bu arada oguzhan koç çok yetenekli biri
|
||
|
||
galiba dün izledim bir bölümünün tekrarını..bir espri yapmıştı kız avrupa yakası'ndan Burhan'ın taklitini yaparak..sonra da karşısındaki çocuk da dizilerdeki insanların taklitini yapma tutmaz dedi ![]() konu şuydu galiba ruh haline göre oteldeki odanda müzik çalıyor... komik miydi? değildi. |
||
|
||
galiba dün izledim bir bölümünün tekrarını..bir espri yapmıştı kız avrupa yakası'ndan Burhan'ın taklitini yaparak..sonra da karşısındaki çocuk da dizilerdeki insanların taklitini yapma tutmaz dedi ilk bölümüydü sanırım eser in bilinçaltında kalanları konu alan bi oyun sergilemişlerdi ![]() konu şuydu galiba ruh haline göre oteldeki odanda müzik çalıyor... komik miydi? değildi. sonunda ağlatmışlardı yüzde yüz komik değil ki ağlatıyor da güldürüyor da:) |
||
|
||
bana çok eğlenceli geldi ne yazık ki çabuk sezon finali verdi
|
||
|
||
seneye devam etmek için: baktılar reytingler nasıl die yani, tutarsa seneye DEVAM, tutmasa TAMAM...
|
||
|
||
çok komikti sezon finali olmasaydı keşke daha yeni başlanmıştı..neyse artık yeni sezonu beklicez |
||
|
||
erken değil mi sezon finali için yahu ben de çarşambaları iple çekiyordum üzüldüm açıkçası sezon finali oldugu için bu arada oguzhan koç çok yetenekli biri ![]() sezon finaline girdi ama hafta içi akşamüstü tekrarı var... |
||
|
||
orda arada baba karakterini oynayan biri var çok komik ya''ölüyüm ben o zaman ''en çok bu lafına gülmüştüm
|
||
|
||
''O rus,bu çocuğu mutlu eder ''Beni koltuktan düşüren cümle.Müthiş bir program.Keşke hep böyle güzel şeyler olsa şu televizyonda.
|
||
|
||
Gündüzleri vakit doldurmak için izliyorum ..yine de fena olmayan bir program ancak daha yaratıcı olabilir..
|
||
|
||
sezon finalinde şey çok komikti ebenin alanı uzun eşek oynarlarken de aha bu daha doğru oldu herkes kendi karısını değil mi ama gibi bir cümle söylemişlerdi gülmekten öldüm
|
||
|
||
her zaman bakamiyorum ama baktigimda cok komik
|
||
|
||
''O rus,bu çocuğu mutlu eder ''Beni koltuktan düşüren cümle.Müthiş bir program.Keşke hep böyle güzel şeyler olsa şu televizyonda. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
| yılmaz erdoğan'ın dediği gibi insanlar gülmeye muhtaç.. böyle programların olması güzel..
|
||
|
||
ya süper ya sezon finali oluşuna çok üzüldüm..ben ordaki baba karakterine ölüyorum ya ağzımdan hiç düşmüyor dedikleri ![]() öLiyim o zaman? doymak bilmiyor insan ya..bu kadar başarılı olucakları aklıma gelmezdi ya..süperLer
|
||