Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Çok Güzel Hareketler Bunlar (BKM Mutfak)

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Tv-Radyo

: Çok Güzel Hareketler Bunlar (BKM Mutfak)

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 13 14

szn_mor 23.07.2008 10:05:09
evet çok ama çokkk güzel bir program televizyon izleme sebebim diyebilirim bütün bölümlerini bütün skeçlerini ezbere biliyorum bende en çok ersini oğuzhan koçu babayı birde eseri başarılı buluyorum neyse eylülde yeniden geliyorlar  Wink

alen 20.08.2008 15:09:53
çok güzel, harika ötesi bir program bence...O kadar içten ki oyuncular, Yılmaz Erdoğan...Çok hoşuma gidiyor, izlerken yerlere yatıyorum gülmekten.
Emanet Bomba vardı bir tane.Herkes bombayı görünce ya mavi kabloyu ya da kırmızı kabloyu kes diye yorum yapıyordu.En sonunda kesicekler bir kabloyu, iddaya giriyorlar, nesine falan diye, orda da simitçi var, takılıyor aralarda işte.Nesine lafını duyunca "simidine, simidine!" demez mi, ayh yerlere yattım yaa... Grin Grin Grin

pitikare 20.08.2008 15:12:49
harika ya bayılıyorum acayip eğleniyorum onları izlerken Cheesy

alen 20.08.2008 15:14:22
galiba dün izledim bir bölümünün tekrarını..bir espri yapmıştı kız avrupa yakası'ndan Burhan'ın taklitini yaparak..sonra da karşısındaki çocuk da dizilerdeki insanların taklitini yapma tutmaz dedi Tongue
konu şuydu galiba ruh haline göre oteldeki odanda müzik çalıyor...
komik miydi? değildi.
Bence komikti yaa.İçeriye giriince alkışlıyorlar diye, odadan çıkıp bir daha giriyorlar falan Grin
Bir de bunlar iyice duygusallaştı falan, müzik de ona göre tabii...Sonra ikisine de mesaj geldi, birden ciddileşiyorlar, "Kimden o?!" falan... Cheesy
Bir de bunlar müziğin etkisiyle dans etmeye başladılar, orda tam hareket çeker gibi yapıyorlar birbirlerine, ama sonra el sallıyorlar. Grin

alen 20.08.2008 15:17:20
İlk bölümde de kız tavlama tekniklerini öğreticek, binbir yol denedi ama bir türlü kızdan bir yemek sözü alamadı.En sonunda kıza gidip açık açık her şeyi söyledi, kız anında gidip koluna girdi Grin Tam kop yani Cheesy

çorap 20.08.2008 15:22:44
şahin'in baba karakteri müthiş.of süper ya sürekli ktunnel'e girer oldum onu izlemek için. Grin benim favorm kesinlikle o.

pitikare 20.08.2008 15:25:05
apartman toplantısını izleyin bence her kelimeleri komedi o skeçte Cheesy

ultraviyole ve ötesi 20.08.2008 15:25:26
Çok güzel hareketler bunlar,loboloboloploplop Grin Grin

Mükemmeller,bana da çok iyi örnek oldular,içimdeki tiyatro canavarını büyütüyorlar.Hala ve hala... Kiss

szn_mor 20.08.2008 20:57:48
yav bunedir yaa bunun tadı böyle zıkkımın kökü gibidir ha  Grin   Grin   Grin süper yaa

ultraviyole ve ötesi 20.08.2008 21:00:08
apartman toplantısını izleyin bence her kelimeleri komedi o skeçte Cheesy

O rus bu çocuğu mutlu eder diyosun Grin Grin
Katılıyorum mordaş Grin

broken_wings 28.08.2008 10:33:47
yaaa kesinlikle " deneme çekimi "ni izleyinn  Grin Grin  süper ya  Cheesy

-anaa faruk yeni dizi başlamış laa bakeymm valla yeni dizi aaa, bak bu başroldeki çocugu ben daha önce hiç görmedim faruk bak bu çocuk yeni yüz bakeymm valla yeni yüz ... sende öss 'ye çalış gerizekalı ...
- Huh
-bakeymm valla gerizekalı  ..

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

alen 28.08.2008 13:29:51

-anaa faruk yeni dizi başlamış laa bakeymm valla yeni dizi aaa, bak bu başroldeki çocugu ben daha önce hiç görmedim faruk bak bu çocuk yeni yüz bakeymm valla yeni yüz ... sende öss 'ye çalış gerizekalı ...
- Huh

Evet ya bu şeydi di mi; hani ailecek geçimlerini tv programlarına katılıp ordan kazandıkları parayla sağlıyorlar... Of çok komikti gerçekten de o skeç... Grin

szn_mor 28.08.2008 18:29:53

- Huh

Evet ya bu şeydi di mi; hani ailecek geçimlerini tv programlarına katılıp ordan kazandıkları parayla sağlıyorlar... Of çok komikti gerçekten de o skeç... Grin
yok 2 side çok komik ama sizin dediğiniz esmanın şerri o deneme çekimi  Wink

alen 28.08.2008 18:53:11

- Huh

Hmm... Her neyse ama benim izlediğim de acayip komikti... Cheesy

szn_mor 28.08.2008 18:54:08

- Huh

Hmm... Her neyse ama benim izlediğim de acayip komikti... Cheesy
evet orda bide şey çok hoşuma gitti aşkının şarkı söylemesi  Grin  Grin

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 13 14

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468