|
||
| Harun Tekin: Eurovision bize yaradı mı zaman gösterecek Cumartesi sabahı Harun Tekin’i gördüm, kocaman bir masada onlarca gazete arasına gömülmüş, bir yandan da kahvaltı yapıyordu. Beni görünce gülmeye başladı; "Bizim çocuklar epey yordu galiba seni" dedi, beni mail bombardımanına tutan Mor ve Ötesi’nin fun club üyelerini kastederek... Harun’la yıllardır tanışırız, eleştirilerimin grubun çizgisine değil, Eurovision’a olduğunu o hemen anlamış zaten... "Önce destekledim de, yarışmadan sonra acaba gitmeseniz daha mı iyi olurdu diye düşünmeye başladım. Sen ne diyorsun" diye sordum... "Bilemiyorum" dedi Harun. "Eurovision’un bize yarayıp yaramadığını zaman gösterecek. Ama seyircinin sadece ekranda gördüğü şeyin ötesinde bir durum var. Mesela yarışma öncesinde 6-7 ülkeyi gezdik oralarda büyük ilgi gördük. Hiç tanımadığımız insanlara ulaştık, onların geri dönüşü olabilir bize"... Zaten o defteri çoktan kapatmış Mor ve Ötesi. Harun akşam Eurovision sonrası vereceği ilk konsere hazırlanıyordu, sahnede gerçekten müzik yapacağı için Eurovision’dan daha heyacanlıydı... |
||
|
||
Beni görünce gülmeye başladı; "Bizim çocuklar epey yordu galiba seni" dedi, beni mail bombardımanına tutan Mor ve Ötesi’nin fun club üyelerini kastederek... helal..!Harun'a..
|
||
|
||
| Cumartesi sabahı Harun Tekin’i gördüm, kocaman bir masada onlarca gazete arasına gömülmüş, bir yandan da kahvaltı yapıyordu. Beni görünce gülmeye başladı; "Bizim çocuklar epey yordu galiba seni" dedi, beni mail bombardımanına tutan Mor ve Ötesi’nin fun club üyelerini kastederek... haberdar olmuşlar demek....
|
||
|
||
| haha.süper ya. | ||
|
||
evet baya yorduk
|
||
|
||
Ee tabi yorulacaksın yorumlara dikkat edeceksiniz mazallah gazete bile batar valla sonuçta mevzu MOR VE ÖTESİ
|
||
|
||
| Eleştirilerinin grubun çizgisine değil Eurovision' a yönelik olduğunu yazmış Cengiz Sermercioğlu.Bizim için de zaten önemli olan Eurovision değil, MOR VE ÖTESİ... | ||
|
||
süper olmuş bu diyalog...
|
||
|
||
"Eurovisio ;Dn'un yarayıp yaramadığını zaman gösterecek"Haklı. Bir başka röportajlarında da "Eğer deli 5 ay sonra da zevkle dinlenecekse,o zaman iyi bir iş yaptık demektir"tarzı birşey söyledi Harun abi. Örovizyon çok şey kattı gerçekten hem bize hem de mor ve ötesi'ne.Hayatımda televizyona bu kadar kitlendiğimi hatırlamıyorum.Ya da heyecan içinde uyandığımı.Gelecekleri çok güzel olacak mvö'nün dediğimi...Bu kadar gezmesinler paylaşamayız abilerimizi deyip kıskandığımı Ve onlar yeni dostluklar edinip;seslerini duymayanları teker teker gördüler.Maratona hazırlanırken ter döktüler.Kıymetlerini bilipte bir tv kuruluşu geldi mi havalimanına,başarılar,arkanızdayız dedi mi;tartışılır...Kalomira'nın gördüğü ilgiyi yaşamadılar!Ama Türkçe bir şarkıyla 7.olmanın verdiği gururu da onlar tadamadı...Ben 5 ay sonra da dinleyeceğim deliyi. Eminim,başarıyı herkes görecek. |
||
|
||
adam biryerlerden toparlayayım demiş...ama fazla abartmış..yalakalık gibi olmuş..baksanıza atılan maillerden bizimkilerin haberleri var.. harun güzel söylemiş..
|
||
|
||
Harun’la yıllardır tanışırız, eleştirilerimin grubun çizgisine değil, Eurovision’a olduğunu o hemen anlamış zaten... Bu cümleye felaket sinir oldum.. Hemen bi'kaç alıntı yapalım bakalım..! Mor ve Ötesi’nin sıralamadaki gerçek yeri 7’ncilik değil 21’inciliktir, yatıp kalkıp o çok şikayet edilen komşuculuk oylarına yol açan tele-voting sistemine dua edelim. Yarışma sonrası yorumlara bakıyorum da Mor ve Ötesi neredeyse çok başarılı ilan edilecek. Bu sistem olmasa Mor ve Ötesi yarı finali bile geçemez, geçse bile finalde sadece Azerbaycan’dan alacağı 12 puanla yarışmanın sonuncusu olurdu. Bu sözlerin hepsi Cengiz Bey'e ait. Neresi eurovisiona bu eleştirilerin Allah aşkına, pes. "Önce destekledim de, yarışmadan sonra acaba gitmeseniz daha mı iyi olurdu diye düşünmeye başladım. Sen ne diyorsun" diye sordum... "Deli’yi dinledikçe Eurovision’dan umudumu kesiyorum, şarkı pek yavan gelmeye başladı bana" diye yazmışım 1 Nisan’da... diyen de kendisi değil ha yanlış olmasın Kelimeler yetmiyor şu an Cengiz Bey'i anlatmaya.. |
||
|
||
Harun’la yıllardır tanışırız, eleştirilerimin grubun çizgisine değil, Eurovision’a olduğunu o hemen anlamış zaten... Bu cümleye felaket sinir oldum.. Hemen bi'kaç alıntı yapalım bakalım..! Mor ve Ötesi’nin sıralamadaki gerçek yeri 7’ncilik değil 21’inciliktir, yatıp kalkıp o çok şikayet edilen komşuculuk oylarına yol açan tele-voting sistemine dua edelim. Yarışma sonrası yorumlara bakıyorum da Mor ve Ötesi neredeyse çok başarılı ilan edilecek. Bu sistem olmasa Mor ve Ötesi yarı finali bile geçemez, geçse bile finalde sadece Azerbaycan’dan alacağı 12 puanla yarışmanın sonuncusu olurdu. Bu sözlerin hepsi Cengiz Bey'e ait. Neresi eurovisiona bu eleştirilerin Allah aşkına, pes. "Önce destekledim de, yarışmadan sonra acaba gitmeseniz daha mı iyi olurdu diye düşünmeye başladım. Sen ne diyorsun" diye sordum... "Deli’yi dinledikçe Eurovision’dan umudumu kesiyorum, şarkı pek yavan gelmeye başladı bana" diye yazmışım 1 Nisan’da... diyen de kendisi değil ha yanlış olmasın Kelimeler yetmiyor şu an Cengiz Bey'i anlatmaya.. yok artık yaaa pes ya pes bu kadarda olmaz iki yüzlü diycem ama az kalcak
|
||
|
||
bana niye bu konuşma hayal gibi geldi acaba ![]() sangi Cengiz Bey kafasında kurmuş böyle birşey,yani tam bu mail yağmurundan sonra sen Harun'u gör falan ne biliyim doğrudur herhalde anlattığına göre ![]() ama güzelmiş Harun'un ''bizim çocuklar'' lafı
|
||
|
||
Adam resmen asena moduna geçmiş
|
||
|
||
Adam resmen asena moduna geçmiş aynen hatta asenayı sollamış kim kıvırır bu adam gibi helal olsun ![]()
|
||