|
||
| http://www.myspace.com/bilgekosebalabann burada sayfa açılınca çalan şarkı arkadaşlar... vallahi ben beğendim ama morlarımız daha güzel söylüyor
|
||
|
||
Fazla hızlı söylemişler sanki
|
||
|
||
| sesi tatLı oLduğu için güzeL oLmuş asLında.. =) bencede hızLı oLmuş.. ama tabiki morLarımız bi başka...
|
||
|
||
| fena olmamış | ||
|
||
fena değil aslında biraz hızlı olmuş sanki ............
|
||
|
||
vaaaayyy ![]() gğzel olmuş ayrı bir ruh katmiş şarkıya, şu şarkıyı dinleyipte ilk defa ağlamadığım için bilge'ye çoookk teşekkür.. umut katmış şarkının içine.. uuuu uuu uuu uuu dımdıdım dıı uuuuu ayrıca something in the way ne yapmış öyle kalkıp robot dansı yapasım geldi something in the way ııımmmm something in the way yeeee ıımmmm
|
||
|
||
süper olmuş bilge gene yapmış yapacağını, tam cover olmuş orjinalinden farklı baya.. indirip hep dinlerim artık, eğlendim
|
||
|
||
odun aşk ın yabancı versiyonuda çok süper olmuş ama sözler farklı sanırım.
|
||
|
||
| odun aşk'ın zaten hep yabancı versiyonu vardı hatta albümlerinde zaten wooden love olarak bulunuyor..ben odun aşk versiyonunu sadece bir kez dinledim hatta:S bilge ne yaparsa güzel yapar."aaa" desin tamam işte bilge derim .eksik'i de şimdi dinliycem yine harikalar yaratmıştır zannımca.
|
||
|
||
| iyidir iyidir ama hızlıdır valla something in the way berbat olmuş yav |
||
|
||
harika olmuş ya çok beğendim
|
||
|
||
| Ben çoook beğendimmm... tabiki morlarımız başka ama direct'ide çok sevdiğim için aşırı hoşuma gitti.. | ||
|
||
güzel olmuş farklı
|
||