|
||
| ( İnsan ) = ( yemek ) + ( uyumak ) + ( para Kazanmak için çalışmak ) + ( eğlenmek ) ( Eşek ) = ( yemek ) + ( uyumak ) olduğuna göre ilk denklemde ( yemek + uyumak ) yerine ( eşek ) koyabiliriz. .. ( İnsan ) = ( Eşek ) + ( para kazanmak için çalışmak ) + ( eğlenmek ) bu yeni denklemde her iki taraftan ( eğlenmek ) çıkartılırsa: ( İnsan ) - ( Eğlenmek ) = ( Eşek ) + ( para kazanmak için çalışmak ) Sonuç: Eğlenmesini bilmeyen insan, sadece para kazanmak için çalışan eşekten başka bir şey değildir. Çinli Filozof Chang Ying Yue'dan: Her kim gün boyunca arı kadar aktif, bir boğa kadar güçlü, bir at kadar çalışkan olduğu halde, akşam olunca bir köpek kadar bitkin eve dönüyorsa; bir veterinere görünmelidir. Çünkü eşek olması, kuvvetle muhtemeldir. |
||
|
||
bayağı eğlenceli bir denklemmiş ![]() ama eğlenmek o kadar zor ki bazı insanların engelleyici bakışları,tavırları olmasa.. |
||
|
||
gercekten güzel bir denklemmiş paylaşım için sagol
|
||
|
||
hehe güzelmiş bayağı.sağ olun paylaşım için.
|
||
|
||
süper yaa... çok doğru söylemiş Chang Ying Yue amca
|
||
|
||
| Çünkü eşek olması, kuvvetle muhtemeldir. ![]() çevremde bir sürü eşek var o zaman
|
||
|
||
ilginç ama çok güzel
|
||
|
||
süpermiş ya
|
||
|
||
güzelmiş ........
|
||
|
||
"hepimiz esegiz" yok, o kadarina ben karar veremem tabi. gerektigi zaman eglenmesini bilirim ben de ama fazla olmuyor bu
|
||
|
||
| acayıp hoş süper ya adamda ıyı söylemiş hanı | ||
|
||
şu anda eğleniyorum bu yazıyı okuduğum için o zaman bu yazıyı okuyan kimse eşek değil çünkü eğlendirici bi yazı
|
||
|
||
süper bir denklemmiş adam boşuna filozof olmamışş
|
||
|
||
| Süper bir denklemmis...harika cok hosuma gitti (: iki üc kelimeyle insani anlatabilmek bu demekmis iste... Tamamina katiliyorum bu denklemin...ayrica filozofu da tebrik ederim süper bir sentez koymus ortaya. Paylasim icin tesekkürler (: |
||
|
||
ilginç
|
||