mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Psikoloji

Konu: istifa ediyorum...gençlikten

Sayfa: [ 1 ] 2

hermione_emma 08.06.2008 10:39:21
Tekrar 8-10 yaşın tüm sorumluluklarını kabul etmeye hazırım.

•Yağmur sonrası çamurlu sularda tahta parçası yüzdürmek, kayalarda yürümek istiyorum.

•Çikolatanın paradan daha iyi olduğunu, çünkü daha tatlı ve yenilebilir olduğunu düşünmek istiyorum.

•Sıcak bir yaz gününde bir meşe ağacının gölgesinde oturup arkadaşlarımla limonata satmak istiyorum.

•Dünyanın adil olduğunu, herkesin iyi ve dürüst olduğunu düşünmek istiyorum.

•Herşeyin olanaklı olduğuna inanmak istiyorum.

•Yaşamın karmaşıklığını unutup, yeniden küçük şeylerden fazlasıyla heyecanlanmak, zevk almak istiyorum.

•Tekrar basit yaşamak istiyorum. Günün, bilgisayar arızaları, kağıt yığınları, üzücü haberler, bankada para olmadan ay sonunu getirme kaygıları, doktor faturaları, dedikodu, hastalık ve sevdiklerin kaybedilmesinden ibaret olmasını istemiyorum.

•Yaşamın daha basit olduğu zamana dönmek istiyorum. Tüm bildiğin, renkler, çarpım tablosu ve ninniler ama bu denli az bilmek seni rahatsız etmiyor çünkü ne bilmediğini bilmiyorsun ve umurunda da değil. Bildiğin tek şey mutlu olmak, çünkü seni üzecek ya da kızdıracak şeylerden tamamen habersizsin.

•Gülümseme, kucaklaşma, tatlı bir söz, doğruluk, adalet, barış, rüyalar, hayaller ve kardan adam yapmanın gücüne inanmak istiyorum. İşte çek defterim ve arabamın anahtarları, kredi kartlarımın ekstreleri, gelir belgelerim... Resmî olarak yetişkinlikten istifa ediyorum. Eğer bu konuda benimle daha fazla konuşmak istiyorsanız, önce beni yakalamanız gerekli. Çünkü, ebe elim sende! Artık çıkıp “puf puf” oynama ve misket ütme zamanım geldi..

Gençlikten istifa ediyorum...

ultraviyole ve ötesi 08.06.2008 17:59:14
Zaman geçiyor maalesef.
Ama ben de gençlikten istifa ediyorum Cry Embarrassed

Birgül 08.06.2008 18:06:16
dünyanın her yaşta her yerde zararı vardır,ama yararları da vardır bence. bu yüzden ben bulunduğumuz yaşın tadını çıkaralım diyenlerdenim.  Wink geçmiş tabii ki de güzeldi ama geçmişi düşünürsek gelecek yok olur gider...

E.Ü 09.06.2008 19:56:48
Genc olmak iyimidir kotümüdür bilemiyorum.Ama herşeyin farkına vardığımız ve gercekleri anladığımız icin sanırım bize pek iyi birşey gibi gelmiyor.

silverknsy 09.06.2008 19:59:51
gençliğin de güzel yanları var ama

pucca 09.06.2008 20:31:22
çocukluğumuza geri dönemeyeceğimiz için gençliğin güzel yanlarnı görmek zorundayız...ama ben de çocuk olmak İSTİYORUM Cry

ayıp_olmaz_mı 11.06.2008 13:59:14
bende bazen cok ıstıyorum genclıkten ıstıfa etmeyı Cheesy   ama bazen de yasımın guzellıklerını gorup vazgecıyorum.. her yasın bı guzellıgı var arkadaslar bugunun tadını cıkarın  Wink Wink

smiley000 11.06.2008 14:04:49
•Dünyanın adil olduğunu, herkesin iyi ve dürüst olduğunu düşünmek istiyorum.

•Herşeyin olanaklı olduğuna inanmak istiyorum.

keşke büyümeseydim ve hala bunlara inanabiliyor olsaydım  Sad

KroniKVaKa 11.06.2008 14:07:05
bende bazen çocukluğuma geri dönmek isteyenlerdenim ama gençliği yaşamakta bambaşka tabii.o yüzden her yaşın güzelliği ayrıdır deyip gençliğimi yaşamaya bakıorm. Smiley

+++KoRn+++ 11.06.2008 14:15:14
Evettttttt.

hrn_btl 12.06.2008 11:43:05
çocukluğumuza geri dönemeyeceğimiz için gençliğin güzel yanlarnı görmek zorundayız...ama ben de çocuk olmak İSTİYORUM Cry
bendeeeeeeeee Cry

yumurta 12.06.2008 11:54:39
çocuk olmak kadar güzeli yok dertsiz tasasız  Cry

derin miray 12.06.2008 14:08:45
Bu kadar karamsar olmayalım bence..hem öyle düşünsek  bile geçen zamanın geri gelmesi imkansız..

aarsızz 12.06.2008 14:56:34
bu çok güzel bir yazıymış...
ben gençlikten ,yetişkinlikten filan istifa etmiyorum ...çünkü daha hiç büyümedim  ?  Grin 
herşey eskisi gibi kendi dünyamda takılıyorum dış dünya dışlasın umrumda değil  =) 
eğer gerçek bu dünyaysa ben yürüyen bir yalan olmayı seçiyorum.
susam sokağında edi büdüyle yaşamak gerçek gibi görünen sahte  insanlarla yaşamaktan daha mantıklı bence .
harcamıyorum,yarışmıyorum ,savaşmıyorum...bu  gün günlerden ne sakın sormayın bilmiyorum   Grin

sonuna kadar destekliyorum Cheesy

smyy 14.06.2008 20:56:44
ben daha yenigenç olacağım için daha bıkmaya başlamadım
(14 yaşındayım da)

Sayfa: [ 1 ] 2